Πλάτανος: «Ακόμα και νίκη…»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο μπακ της Καλλιθέας, Νίκος Πλάτανος από την ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό.

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν -κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο- κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου μοίρασε ο Νίκος Πλάτανος. Ο παίκτης της Καλλιθέας τόνισε ότι ικανοποιημένος από την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στις… αδυναμίες του Ολυμπιακού Βόλου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα με καλό ρόστερ σε μία δύσκολη έδρα, που ερχόταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λάρισα. Είχαμε μελετήσει για δύο ημέρες τον αντίπαλο, πού μπορεί να μας “χτυπήσει” και φεύγουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιήσαμε μία πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε πει ότι στα ματς με τις Σέρρες και την Επανομή πληρώσαμε τα δικά μας λάθη και ότι θα πάμε να μαζέψουμε βαθμούς σε άλλα παιχνίδια. Πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου».

Για το ποια ήταν τα αδύναμα σημεία του Ολυμπιακού Βόλου: «Όπως είπε και ο κ. Βαζάκας, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει δουλέψει καλά στην προετοιμασία και είναι λογικό κάποια στιγμή να έρθει και η κούραση. Πιστεύω επίσης ότι οι διακοπές λειτούργησαν εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Εμείς έχουμε κάνει πιο σωστή προετοιμασία. Ήταν μειονέκτημα για τους παίκτες που “πάγωσαν” από τις διακοπές. Εμείς είμαστε νεανική ομάδα».

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep