Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Οδυνηρή ήττα για την Καλλιθέα»

Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρεται στο χαμένο παιχνίδι από τον Πανσερραϊκό εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.

Γίνεται λόγος για οδυνηρή ήττα, η οποία πρέπει να γίνει μάθημα στην ομάδα. Επιρρίπτονται ευθύνες και στον διαιτητή Φουκάκη, ενώ δίνεται η υπόσχεση για καλές εμφανίσεις και νίκες στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Το αποτέλεσμα της Τετάρτης για την ομάδα μας, μετά από μια πραγματικά έξοχη εμφάνιση, ήταν οδυνηρό. Βέβαια στο ποδόσφαιρο μετράνε οι βαθμοί και όχι οι εντυπώσεις. Μετά την μεγάλη νίκη της Καλλιθέας στη Δράμα ο προπονητής, αλλά και η Διοίκηση είχαν επισημάνει ότι η νίκη με τον Πανσερραϊκό ήταν απαραίτητη για να βοηθήσει την ομάδα μας ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Βέβαια υπάρχουν και οι δικές μας ευθύνες για αυτό το αποτέλεσμα. Πάντως δείξαμε πανελλαδικά ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και σε όλους τους αγώνες θα αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Ελπίζουμε το πάθημα αυτό να μας γίνει μάθημα, γιατί είναι άδικο να πετάμε έτσι τους βαθμούς, κάτι που γνωρίζουν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές, καθώς ξέρουν με τι κόπο κατακτιούνται οι βαθμοί. Θα πρέπει να σταθούμε όμως και στη διαιτησία που για δεύτερο αγώνα έγιναν αρκετά λάθη εις βάρος της ομάδας μας με αποκορύφωμα το καθαρό πέναλτι στον Φαρινόλα στο 1ο ημίχρονο. Γνωρίζουμε όμως ότι και ο κ. Τοπούζης που μας διαιτήτευσε στην Δράμα και ο κ. Φουκάκης είναι πραγματικά αξιόλογοι διαιτητές και για αυτό τους αντιμετωπίζουμε με καλόπιστη κριτική. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν την Τετάρτη και τους υποσχόμαστε ότι θα πραγματοποιήσουμε και άλλες καλές εμφανίσεις που θα συνοδεύονται με νίκες. Δυστυχώς τους πικράναμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και για αυτό θεωρείται το συναρπαστικότερο άθλημα από όλα».

 

Όσον αφορά στον αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Επανομής ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Ρουσάκη ο οποίος συνεχίζει εντατικές προπονήσεις για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ αντίθετα θα έχει στην διάθεση του τον Πίκολο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Last modified onΠαρασκευή, 05 Οκτώβριος 2012 11:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep