Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Επιτομή του πέναλτι, το χάσαμε μόνοι μας»

Σχολίασε για την ήττα από τις Σέρρες και τη διαιτησία, ο Νίκος Παντέλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Καλλιθέας:

«Εμείς πετάξαμε στα σκουπίδια την εκτός έδρας νίκη με τη Δράμα και αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτό ήμασταν εμείς. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε το ματς όταν βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ. Οταν γυρίζεις ένα παιχνίδι δεν γίνεται να βγαίνεις με έξι και επτά παίκτες μπροστά για να βάλεις κι άλλο γκολ. Δεν έλεγα να κλειστούμε αλλά φάγαμε φθηνά γκολ. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι με δύο κλασικές ευκαιρίες του Φαρινόλα, αλλά δεχθήκαμε το 0-1 σε μία ανύποπτη φάση. Εν συνεχεία κάναμε ορισμένες εσωτερικές αλλαγές, ενώ υπήρξε και μία φάση που ήταν η επιτομή του πέναλτι, που μας το αρνήθηκε ο διαιτητής. Ακόμη και έτσι όμως ξαναλέω ότι το παιχνίδι το χάσαμε εμείς. Θα κοιτάξουμε τώρα να ηρεμήσουμε και να πάρουμε εκτός έδρας αυτούς τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας. Πάνω από όλα σε τέτοιες καταστάσεις χρειάζεται ηρεμία.

Σε ερώτηση του FL News για το αν του αφήνει και μία γλυκιά γεύση το γεγονός ότι η ομάδα του παρά την ήττα ήταν συμμέτοχος σε ένα ματς που διεκδικεί τόσο πρόωρα τον τίτλο του καλύτερου της σεζόν, ο τεχνικός της Καλλιθέας τόνισε: «θα συμφωνήσω μαζί σας για την ομορφιά του ποδοσφαίρου, όμως σαν προπονητής, εύχομαι να μην ξαναζήσω κάτι τέτοιο. Δεν είναι δυνατό να κερδίζεις και να προσπαθείς να βάλεις κι άλλο γκολ, κάνοντας επίθεση με επτά άτομα»!

Σε νέα ερώτηση του FL News με αφορμή το σχόλιο του για την έλλειψη διαχείρισης και για το αν υπήρξε πρόβλημα με τις ανάσες των παικτών του, διότι ίσως είναι ανέτοιμοι ακόμη, ο κ. Παντέλης τόνισε: «δεν είναι οι ανάσες. Οι ανάσες του Πανσερραϊκού ίδιες δεν ήταν; Εγιναν όμως πολλά ατομικά λάθη. Οταν δεν σκέφτεσαι πώς θα παίξεις και δεν υπάρχουν επιστροφές, είναι απαράδεκτο».

Ο Νίκος Παντέλης θέλησε να αναφερθεί τέλος, ξανά στη διαιτησία τονίζοντας: «επαναλαμβάνω ότι δεν φταίει η διαιτησία, όμως καλό είναι οι διαιτητές να δίνουν τέτοια κραυγαλέα πέναλτι όπως αυτό στον Φαρινόλα».

Τους παίκτες της Καλλιθέας, εκπροσώπησε ο Νίκος Καλτσάς, που σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, με εντυπωσιακό σουτ-βολέ έξω από την περιοχή: «είναι ανεπίτρεπτο να βάζουμε δύο γκολ στην έδρα μας και να μην παίρνουμε ούτε το βαθμό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε καθυστέρηση, όταν προηγηθήκαμε, ό,τι δηλαδή έκανε ο Πανσερραϊκός μετά το 2-3. Θέλω όμως να μιλήσω και για τη διαιτησία. Είναι δεύτερη αγωνιστική τώρα που αδικούμαστε. Στη Δράμα δεν μιλήσαμε γιατί κερδίσαμε. Ομως πάλι δεν μας δίνονται φάουλ εκτός περιοχής και σήμερα δεν δίνεται το καθαρό πέναλτι του Φαρινόλα. Θεωρώ ότι στάση των διαιτητών πρέπει να είναι ίδια απέναντι στις δύο ομάδες».

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep