Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κέρδισε στο Ελ Πάσο η Παναχαϊκή

Ο Θανάσης Ντίνας (δεξιά) Ο Θανάσης Ντίνας (δεξιά)

Οι Πατρινοί ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησαν με 1-0 της Καλλιθέας.

 

 

 

Η Παναχαϊκή κέρδισε 1-0 την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, καλύτερο το δεύτερο με τους Πατρινούς να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να φτάνουν δίκαια στη νίκη, χάρη σε γκολ του Θανάση Ντίνα στο 52' μετά από σέντρα του Κοιλιάρα. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν μετά το 45'  έδειξε τα στοιχεία που μας έχει συνηθίσει στις φιλικές αναμετρήσεις της και θα μπορούσε να είχε σημειώσει μεγαλύτερο σκορ. Πολλή δουλειά θέλουν ακόμη οι γηπεδούχοι για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα.

 

Με 20λεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση παρουσία περίπου 250 ατόμων. Στα επίσημα βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, που είχε λεκτικό επεισόδιο με οπαδό της Καλλίθεας.

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τακίδης, Αρβανίτης, Κουτρουμπής, Κατσίκης, Μιχαλόπουλος, Πλατέλας, Μαρουκάκης, Αρκούδας, Καλτσάς, Ηρακλής, Βιδάλης. Έπαιξαν και οι: Έπαιξαν και οι Ματσούκας, Πρίπου, Σταύρου, Φουντουκίδης, Τιερί (υπό δοκιμή), Ντακόλ, Ντιαλό.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σικαλιάς, Λαμπρόπουλος, Μιλοσέσκι, Κοιλιάρας, Φουρτάδο, Ατματζίδης, Ουρτάδο, Σπίνουλας, Φούφουλας, Ντίνας, Ιωάννου. Έπαιξαν και οι: Τσεμπερίδης, Κυβελίδης, Λιόλιος, Δαμιανίδης, Ταφίλι, Κοκκίνης, Πακάλτσης, Τζιβίλογλου.

Στα μεταγραφικά να τονισθεί ότι Παναχαϊκή αναμένεται λίαν συντόμως να κλείσει τον νεαρό τερματοφύλακα Αποστόλη Ανδρούτσο, που μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Last modified onΚυριακή, 28 Αύγουστος 2011 21:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep