Έκλεισε τα 100 ο Κατσούλης

Τις 100 συμμετοχές έφτασε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας Θανάσης Κατσούλης. Τις 100 συμμετοχές έφτασε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας Θανάσης Κατσούλης.

Ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας έπιασε τα 100 ματς στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

«Κατοστάρης» ο Κατσούλης

Τις 100 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος έφθασε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Θανάσης Κατσούλης. Ο 25χρονος τερματοφύλακας από την Εύβοια που υπερασπίζεται τα δοκάρια των «κυανόλευκων» τα 4 τελευταία χρόνια, πήρε «γεύση» από επαγγελματική κατηγορία το δεύτερο μισό της περιόδου 2009-10 όταν κάθισε στην εστία του Παναιγιαλείου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο εντός έδρας 0-0 με τον Αίαντα Σαλαμίνος (10/1/2010). Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ πριν γίνει επαγγελματίας έπαιξε σε Ολυμπιακό Λιοσίων και Αήττητο Σπάτων. Μετρά συνολικά 70 παιχνίδια στην Β’, 30 στην Γ’ και 9 για το κύπελλο.

Δέκα χρόνια μετά τέρμα ο Στάικος

Περίμενε… στωικά ο Στάικος για να ξανασκοράρει σχεδόν μια δεκαετία σε επίπεδο Β’ Εθνικής. Ο Θανάσης Στάικος και…το ‘σωσε στην τελευταία αγωνιστική με το τέρμα του κόντρα στην Επισκοπή, όπου ήταν συνολικά και το 40ό στην σταδιοδρομία του. Το τελευταίο του τέρμα στην κατηγορία ήταν το νικητήριο του Ηλυσιακού μέσα στην Καστοριά (1-0) στις 13/11/2005. Το προχθεσινό ήταν μόλις το 3ο στην Β’ ενώ έχει ακόμα 35 στην Γ’ και 2 στο κύπελλο.

Πρωτιές

Πρώτη εμφάνιση για τους Θωμά Γιώτα (Αγροτικός Αστήρ) και πρώτο τέρμα για τους Δημήτρη Βουτσιώτη (Επισκοπή) και Βασίλη Μηλιώτη (Ερμιονίς).

150 τέρματα και «αντίο» Β’ Εθνική…

Το 150ό του τέρμα στην Β’ Εθνική πέτυχε αποχαιρετώντας την ο Ηρακλής Ψαχνών με τον Ενρίκο. Για την ιστορία να πούμε ότι το πρώτο σημειώθηκε στις 19/11/2011 στην εντός έδρας ήττα (2-1) από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον Ντελέκο και το 100ό στο 3-0 μέσα στο Αίγιο επί του Παναιγιαλείου (το δεύτερο ο Τσιμόντζι).

Πεντάρα παρηγοριάς για την Ερμιονίδα

Ξέσπασε μεν η Ερμιονίδα στην Επισκοπή (5-1), υποβιβάσθηκε δε σημειώνοντας παραλλήλως και την μεγαλύτερη σ’ έκταση νίκη της στο πρωτάθλημα. Προηγούμενη ομάδα που υπέστη τόσο βαριά ήττα στο Κρανίδι (και… λίγο παραπάνω) ήταν ο Πορτοχελιακός (6-1) για την Δ’ Εθνική στις 2/12/2012…

Πέντε γκολ σε εκτός για... Παναιγιάλειο

Αρκετό καιρό είχαν να σημειωθούν 5 τέρματα συνολικά σε εκτός έδρας αγώνα του Παναιγιαλείου, γεγονός που είχε να συμβεί πάνω από 3 χρόνια όταν η «Μαύρη Θύελλα» περνούσε κατά σύμπτωση με το ίδιο αποτέλεσμα (2-3) από την Μεσσήνη επί του Πάμισσου (13/5/2012) και πάλι στο τελευταίο παιχνίδι, αφού τα δύο που επακολούθησαν (με Τριταιϊκό και Βρασιές) κρίθηκαν στα χαρτιά…

Σπουδαίο «3ποντο» για τον ΑΣΑ

Νίκη με το… σταγονόμετρο αλλά τεράστιας σημασίας για την Αναγέννηση Καρδίτσας επί του Αιγινιακού που ήταν μάλιστα και η πρώτη επί του αντιπάλου της στην Β’ Εθνική. Έτσι η… μοιρασιά της παράδοσης ήρθε σε ισορροπία, αφού ο ΑΣΑ μετρά από μία νίκη και σε Γ’-Δ’…

Πιστός στην… αγροτική παράδοση ο Αστέρας

Την 5η νίκη σε 6 αγώνες και τον… σεβασμό στη ιστορία των αναμετρήσεών του με τον Τύρναβο τήρησε ο Αγροτικός Αστέρας μετά το 1-0 του Ευόσμου. Πλέον οι Θεσσαλονικείς υπερτερούν ξεκάθαρα και στα τέρματα με απολογισμό 10-2. Με αυτή τη νίκη ο Αγροτικός έφτασε τις 200 στην Β' Εθνική στα 532 ματς που έχει δώσει. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep