Λάτρης του 1-0

Τα στατιστικά του πρωταθλήματος της Football League μετά την 7η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ. Τα στατιστικά του πρωταθλήματος της Football League μετά την 7η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ.

Ο Ηρακλής έχει επικρατήσει τέσσερις φορές αυτή την περίοδο με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου. 

Το’ κανε μόδα κι έγινε συνήθεια (1-0)

Το 1-0 δεσπόζει στις αναμετρήσεις Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου, τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και στον Βόλο. Ο «Γηραιός» μάλιστα άρχισε να χτίζει μια μικρή παράδοση με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αφού φέτος έχει νικήσει μέσα-έξω τον αντίπαλό του 4 φορές! Από την 2η αγωνιστική και την νίκη του Ηρακλή (που έχει 11 συνολικά 1-0 φέτος) οι Θεσσαλονικείς είχαν να κερδίσουν τους Βολιώτες από το… 2007, όταν περνούσαν (με… 1-0) νικηφόρα από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ακολούθησαν 8(!) αγώνες χωρίς νίκη για τους «κυανολεύκους», ώσπου ήρθε η φετινή χρονιά για να «σπάσει» για τα καλά η επίδοση του Ολυμπιακού…

Μεγαλώνει η σειρά νικών στην Ριζούπολη

Τις 10 συνεχόμενες νίκες ως γηπεδούχος (σε όλες τις διοργανώσεις) συμπλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης υποδεχόμενος την ΑΕΛ, σειρά που ξεκίνησε το 1991, όταν οι δύο σύλλογοι αγωνίζονταν στην Α’ Εθνική. Αξιοπρόσκετο είναι ότι πριν από αυτήν την επίδοση 6 συνεχόμενοι αγώνες είχαν λήξει ισόπαλοι! Συνολικά οι αριθμοί λένε 14 νίκες για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», 4 για τους «βυσσινί» και 8 ισοπαλίες με τέρματα 37-15.

«Συμβιβασμός» 15 χρόνια μετά στην Κόρινθο

Δεκαπέντε χρόνια είχε να εμφανιστεί το 1-1 (και γενικώς ισοπαλία) στο Παναχαϊκή-ΑΕΚ, ενώ και οι 3 προηγούμενες με γηπεδούχους τους Πατρινούς είχαν λήξει με το ίδιο αποτέλεσμα. Μάλιστα σ’ εκείνον τον αγώνα (16/4/2000) είχε αγωνιστεί και ο Τραϊανός Δέλλας. Η ΑΕΚ πάντως σκοράρει για 12η συνεχόμενη φορά ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στην Παναχαϊκή, που δέχεται τέρμα για 9ο συνεχόμενο παιχνίδι φέτος.

Με… σπασμένα τα φρένα ο Τύρναβος

«Άπαρτο» κάστρο το «Αλκαζάρ» για την Αναγέννηση Καρδίτσας όταν αντιμετωπίζει τον Τύρναβο, αφού με εξαίρεση την «χάρτινη» νίκη την περίοδο 2012-13 για την Γ’ Εθνική, ο ΑΣΑ δεν έχει πετύχει ούτε τέρμα εκτός έδρας μετρώντας 4/4 ήττες. Από την πλευρά των… «μπλαουγκράνα» του θεσσαλικού κάμπου, το 1-0 ήταν το 10ο του την τελευταία διετία στην Β’ Εθνική.

Ακόμη, σχεδόν 20 χρόνια είχαμε να δούμε «λευκή» ισοπαλία στο Καλλιθέα-Παναιγιάλειος (από τις 29/10/1995)

Στρογγυλέματα

Τις 250 «πρωταθληματικές» εμφανίσεις έφθασε ο Λευτέρης Ιντζόγλου του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ ο συμπαίκτης του, Παύλος Κυριακίδης, έφθασε τις 100.

Τις 200 αντίστοιχες έχει πλέον και ο Παναγιώτης Μπακομήτρος του Ηρακλή Ψαχνών.

Γεωργίου…scoring

Αυτό που του… έλειπε, ένα τέρμα δηλαδή στην Β’ Εθνική πέτυχε ο Γιώργος Γεωργίου του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο έμπειρος αμυντικός το κατάφερε στην 81η του συμμετοχή στην κατηγορία, ενώ μετράει ακόμα 5 στην Α’ Εθνική, 1 στην Γ’ και 1’ στο πρωτάθλημα Κύπρου.

Πρώτη του συμμετοχή στην κατηγορία κατέγραψαν οι Μάκο του Ηρακλή Ψαχνών, Κώστας Παρασκευόπουλος και Γιάννης Κολονέρος του Αχαρναϊκού.

Ο Γιώργος είναι (100 φορές)…

Πονηρός Οι 100 επαγγελματικές συμμετοχές είναι πλέον γεγονός για τον Γιώργο Πονηρό της Ερμιονίδας. Ο 28χρονος Αγρινιώτης τερματοφύλακας έχει ήδη συμπληρώσει την τελευταία διετία πάνω από το 50% του αριθμού αυτού (52) κάτω από τα δοκάρια της αργολικής ομάδας. Ο πρώτος του αγώνας ήταν με την φανέλλα του Παναιτωλικού στο εντός έδρας 1-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας (20/2/2010).  

Last modified onΤρίτη, 02 Ιούνιος 2015 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep