Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Τσότσος στη Νέων της ΑΕΛ

Ο Κωνσταντίνος Τσότσος ανέλαβε την ομάδα Νέων της ΑΕΛ. Ο Κωνσταντίνος Τσότσος ανέλαβε την ομάδα Νέων της ΑΕΛ.

Ο Κωσταντίνος Τσότσος ανέλαβε την ομάδα Νέων της ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Με τον Κωνσταντίνο Τσότσο θα προχωρήσει η ομάδα Νέων της ΑΕΛ τη νέα περίοδο.

«Η ομάδα Νέων πρέπει να είναι ο προθάλαμος για την πρώτη ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να εκπαιδεύονται πάνω στην τακτική και τη φιλοσοφία της πρώτης ομάδας, ώστε να είναι έτοιμοι όταν κληθούν να κάνουν το μεγάλο βήμα».

Ο νέος τεχνικός των μικρών θέλησε να δώσει αμέσως το μήνυμα για τον προθάλαμο της πρώτης ομάδας και την συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με τον Μιχάλη Ζιώγα ώστε όλες οι ομάδες της ΑΕΛ να ακολουθούν το ίδιο σύστημα και την ίδια τακτική.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κωνσταντίνος Τσότσος τόνισε:

«Σε διαφορετικό πόστο, επιστρέφω σε μία ομάδα με την οποία συνδέθηκα ως νεαρός ποδοσφαιριστής. Δεν το κρύβω ότι είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θέλω να πετύχω το καλύτερο δυνατό με την εξής φιλοσοφία: η ομάδα Νέων πρέπει να είναι ο προθάλαμος για την πρώτη ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να εκπαιδεύονται πάνω στην τακτική και τη φιλοσοφία της πρώτης ομάδας, ώστε να είναι έτοιμοι όταν κληθούν να κάνουν το μεγάλο βήμα».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Τσότσο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του συλλόγου. Ο Κωνσταντίνος Τσότσος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής των τμημάτων υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ενώ παλιότερα ως ποδοσφαιριστής υπήρξε μέλος των ακαδημιών της «βασίλισσας».

Last modified onΠέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012 22:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep