Κράτησε την εικόνα

Η Κ19 του ΟΦΗ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Την ήττα με 2-1 από την ΑΕ Κατσαμπά γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Οι «μελανόλευκοι», πάντως, κράτησαν την εμφάνιση και ο προπονητής, Βασίλης Κρασανάκης ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών. Πήγαμε πολύ καλά σαν ομάδα και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον αντίπαλο που κέρδισε και συνεχίζουμε».

Στον ΟΦΗ, βέβαια, είχαν παράπονα από τη διαιτησία για ένα ακυρωθέν γκολ του Περδίκη και για την αποβολή του Νοικοκυράκη στο 30'. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38' με τον Αφενδόπουλο, ο Αζίζι ισοφάρισε στο 46' και το 2-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κακουκάκης.

ΑΕ Κατσαμπά: Μαστορίδης, Ανδρεαδάκης, Γριβάκης(85’ Καραφωτιάς Τολ.), Φραγκιαδάκης, Περιβολάρης, Σημιανάκης, Μαραγκάκης(68’ Καραφωτιάς Τακ.), Αφενδόπουλος(65’ Σταυράκης), Αργύρης(75’ Ποντίκαλης), Καουκάκης, Σταυριανός

Κ19 ΟΦΗ: Αγγελάκης, Κοκολογιάννης, Κορνάρος, Πλουμής, Λαγουδάκης, Περδίκης, Νοικοκυράκης, Λαμπριανίδης, Κουράκης, Σουρνάκης (72′ Καλαϊτζάκης), Αζίζι.

Last modified onΠέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 12:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep