Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το μέλλον... είναι εδώ»

Πούλμαν για τις ακαδημίες διαθέτει πλέον η ΑΕΚ.

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα τεθεί σε κυκλοφορία το πούλμαν που θα μεταφέρει τα παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΚ, αλλά και τις οικογένειές τους, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Μάλιστα, ο κόσμος των «κίτρινων» συμμετείχε στον τελικό σχεδιασμό με τα σλόγκαν που θα αναγράφονται επάνω. Το ένα είναι «ανοίγουμε τα φτερά μας» και το άλλο «το μέλλον είναι εδώ».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε σχετικά:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου να διευκολύνει τα παιδιά των Ακαδημιών αλλά και τις οικογένειές τους, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να μετακινούνται καθημερινά στα Σπάτα με το νέο πούλμαν που είναι πλέον στη διάθεση του Συλλόγου.

Πρόκειται για μια παροχή, για λόγους λειτουργικότητας που οι γονείς των παιδιών εκτίμησαν ιδιαίτερα, αφού τα δρομολόγια θα διοργανωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετούν όλα τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή αλλά για την ΑΕΚ είναι και μια κίνηση σημειολογικής σημασίας μιας που θα φέρνει καθημερινά τα παιδιά πιο κοντά για περισσότερο χρόνο, χτίζοντας σχέσεις φιλίας μεταξύ τους.

poulman LL

Το κιτρινόμαρο Πούλμαν ετοιμάζεται και μέσα στο Σεπτέμβριο πρόκειται να τεθεί σε κυκλοφορία. Ο κόσμος της ΑΕΚ συμμετείχε στον τελικό σχεδιασμό επιλέγοντας τα σλόγκαν που θα αναγράφονται σε δύο από τις εξωτερικές πλευρές του. Το ένα είναι «ανοίγουμε τα φτερά μας» και το άλλο είναι «το μέλλον είναι εδώ». Εντός των προσεχών ημερών οι νικητές θα ενημερωθούν και θα παραλάβουν ένα δώρο από την εταιρία ένδυσης της ομάδας Puma».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Αύγουστος 2014 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep