Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62
  • COM_JOOMLEAGUE_RANKING_NOT_VALID_CRITERIA:
  • COM_JOOMLEAGUE_RANKING_NOT_VALID_CRITERIA:
  • COM_JOOMLEAGUE_RANKING_NOT_VALID_CRITERIA:

Ο Τερζής στους Νέους

Ο Θανάσης Τερζής αντικατέστησε τον Αλέξη Γκράτσιο στους Νέους του Εθνικού Γαζώρου.

Σε αλλαγή προπονητή στην ομάδα Νέων προχώρησαν οι «κυανόλευκοι», καθώς ο Αλέξης Γκράτσιος αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Τη θέση του θα πάρει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Θανάσης Τερζής. Η ανακοίνωση του Εθνικού Γαζώρου:

«Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας Νέων, Αλέξης Γκράτσιος, αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, μετά από 4 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο.
Ο κύριος Γκράτσιος, υπηρέτησε την ομάδα από το πόστο του Γυμναστή της πρώτης ομάδος, μετέπειτα του βοηθού προπονητή της πρώτης ομάδος και την χρονιά που πέρασε ανέλαβε το δύσκολο έργο, του να δημιουργήσει από την αρχή την ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου, το οποίο και έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Η Διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου, γνωρίζοντας ότι ο Αλέξης Γκράτσιος αποτέλεσε ένα σημαντικό κεφάλαιο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδος, και έχοντας την πεποίθηση ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα του Εθνικού, τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του και του εύχεται ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στην θέση του κυρίου Γκράτσιου, στο τιμόνι της ομάδας Νέων του Εθνικού Γαζώρου, αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, ο κύριος Αθανάσιος Τερζής, στον οποίο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούνιος 2013 13:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep