«Τελειώνει» ο Τσερνίσοφ!

Ο Αντρέι Τσερνίσοφ δύσκολα θα επιστρέψει από τη Ρωσία ξανά στη Σπάρτη.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Σπάρτης θα πρέπει να θεωρείται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αντρέι Τσερνίσοφ. Ο Ρώσος τεχνικός μετέβη στην πατρίδα του για να ανανεώσει τη βίζα του και όπως όλα δείχνουν δεν θα επιστρέψει. Για να γυρίσει στην Ελλάδα, θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα οι οφειλές προς το πρόσωπό του, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας.

Ο Τσερνίσοφ ανέλαβε τους Λάκωνες στις 4 Οκτωβρίου, διαδεχόμενος τον Κριστόφ Βαζέχα. Σε 13 παιχνίδια στον πάγκο των Σπαρτιατών, μέτρησε 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Παρά τη φτωχή συγκομιδή, ο Ρώσος είχε κερδίσει παίκτες και κόσμο, καθώς δούλευε σωστά και μεθοδικά, με ένα νεανικό ρόστερ, το οποίο συνεχώς συρρικνωνόταν.

Πλέον η Σπάρτη βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά. Αν δεν βρεθεί λύση στο θέμα της διοίκησης και δεν γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας, τότε η ομάδα δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές και αριθμεί μόλις 16 παίκτες στο δυναμικό της.

Last modified onΤετάρτη, 23 Ιανουάριος 2019 23:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep