«Γελάει όλη η Ελλάδα»

Η Σπάρτη έβγαλε ανακοίνωση για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Πλατανιά και τον διαιτητή Μιχάλη Ματσούκα. Η Σπάρτη έβγαλε ανακοίνωση για την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Πλατανιά και τον διαιτητή Μιχάλη Ματσούκα.

Ανακοίνωση της Σπάρτης για την την διαιτησία του Μιχάλη Ματσούκα στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, όπου δεν πήρε δύο πέναλτι. 

Μια καυστική ανακοίνωση από την Σπάρτη για την διαιτησία του αγώνα με τον Πλατανιά και κυρίως για το πέναλτι που δεν έδωσε ο Μιχάλης Ματσούκας σε μαρκάρισμα στην μεγάλη περιοχή, όπου καταλόγισε φάουλ έξω από την περιοχή. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Στον Άγιο Βασίλη δεν πιστεύουμε και ούτε περιμένουμε δώρα. Όμως ούτε... καλλικάντζαρους περιμέναμε στην πόλη μας, οι οποίοι θα έβαζαν «τρικλοποδιές» στην προσπάθεια μιας ομάδας να σωθεί!  

Θερμά συγχαρητήρια από όλους τους Σπαρτιάτες κύριε Μιχάλη Ματσούκα. Επική εμφάνιση στον αγώνα με τον Πλατανιά, αντάξια προηγούμενων συναδέλφων σου διαιτητών, οι οποίοι μας «έσφαξαν» με χειρουργική ακρίβεια.  Ευτυχώς το ματς ήταν τηλεοπτικό και ολόκληρη η Ελλάδα γελάει με τις υποδείξεις σας.  Καλά Χριστούγεννα...  

ΥΓ 1: Αυτές οι διαιτησίες είναι ντροπή και δείχνουν έλλειψη σεβασμού στον κόσμο της Σπάρτης, αλλά και σε μια διοίκηση που προσπαθεί να φανεί συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις της, δουλεύοντας σκληρά για να εξυγιάνει μια ομάδα.  

ΥΓ2: Αν νομίζουν ότι όλο αυτό το κατάπτυστο σκηνικό που στήνεται σχεδόν κάθε εβδομάδα θα μας πτοήσει, είναι γελασμένοι.

 

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep