«Χαρά και δύναμη»

Η Σπάρτη ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για την παρουσία και τη στήριξή τους στα Σπάτα.

Δυναμική εξέδρα δημιούργησαν στο γήπεδο των Σπάτων φίλοι της Σπάρτης που ταξίδεψαν από τη Λακωνία, αλλά και από την Αθήνα, βοηθώντας τους παίκτες του Αντρέι Τσερνίσοφ να παίξουν να καλά και να πάρουν τον εκτός έδρας βαθμό (0-0).

Η λακωνική ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, τονίζοντας πως η στήριξη αυτή της δίνει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος ήταν και ο Ρώσος τεχνικός, ο οποίος πήγε στην εξέδρα και υποκλίθηκε στους οπαδούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους οργανωμένους -και μη- φιλάθλους της ομάδας μας για τη σημερινή μετακίνησή τους, για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον Αήττητο Σπάτων.

Η προσέλευση, η στήριξη, ο παλμός και το θερμό σας χειροκρότημα συγκίνησαν τόσο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, όσο και τη Διοίκηση της ΣΠΑΡΤΗΣ που αγαπάμε.

Εμείς νιώθουμε ότι καθημερινά χτίζεται αμοιβαία σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης. Γεγονός που μας δίνει τη χαρά και τη δύναμη για τη συνέχεια!

Το επόμενο ραντεβού μας είναι την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, κόντρα στον Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Σας θέλουμε δίπλα μας!

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες!».

Last modified onΔευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 11:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep