Ψάχνει πρώτη νίκη

Την πρώτη νίκη περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του ο Κριστόφ Βαζέχα απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου. Την πρώτη νίκη περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του ο Κριστόφ Βαζέχα απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου.

Η Σπάρτη έβγαλε χωρίς νίκη την σειρά των φιλικών προετοιμασίας και αναζητά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. 

Επτά φιλικές δοκιμές πρόλαβε να κάνει η ομάδα της Σπάρτης στην περίοδο της προετοιμασίας της, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη σε καμία από αυτές. Πλέον έφτασε η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδος και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι λιγότερο από την πρόκριση απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου, η οποία αυτή τη σεζόν θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Το ταξίδι στην Σαντορίνη σίγουρα θα είναι σημαντικό για την ομάδα της Λακωνίας, η οποία δεν γνωρίζει πολλά για τον αντίπαλο της και φυσικά θα αγωνιστεί πιθανότητα στο τοπικό γήπεδο που θα φιλοξενεί τους αγώνες της Θύελλας και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.   

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ   
14/8 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΣΠΑΡΤΗ 1-1 ΡΑΣΣΙΑΣ                          
19/8 ΣΠΑΡΤΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-1    
26/8 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΣΠΑΡΤΗ 3-0    
29/8  ΣΠΑΡΤΗ – ΑΟ ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ 0-0    
2/9 ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-3  ΝΤΟΣ ΡΕΙΣ  
5/9 ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ 4-0 *    
7/9 ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ – ΣΠΑΡΤΗ 4-1 ΡΟΜΠΙΝΙΟ  
*ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΟ 30’

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep