Κόπηκε στα εργομετρικά

Ο Κριστόφ Βαζέχα περιμένει τον επιτελικό μέσο για να αποκτήσει περισσότερες λύσεις. Ο Κριστόφ Βαζέχα περιμένει τον επιτελικό μέσο για να αποκτήσει περισσότερες λύσεις.

Η Σπάρτη δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του αμυντικού που δοκίμαζε, αφού δεν πέρασε τις εργομετρικές εξετάσεις. 

Δεν θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου αμυντικού η Σπάρτη μετά το ναυάγιο με τον ποδοσφαιριστή που τις τελευταίες ημέρες είχε περάσει από τον έλεγχο του τεχνικού, Κριστόφ Βαζέχα στις προπονήσεις. Μπορεί να πέρασε τις εξετάσεις του προπονητή της Σπάρτης, αλλά τα αποτελέσματα στα εργομετρικά δεν ήταν καλά και αυτό έβαλε φρένο στην απόκτησή του.

Τεχνικό επιτελείο και διοίκηση αποφάσισαν πως δεν υπάρχει νόημα να αναζητήσουν άλλη λύση για τα μετόπισθεν, αφού η αγορά έχει περιορισμένες λύσεις πλέον και δύσκολα θα βρουν τον ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά που θέλουν.

Αντίθετα προχωρά η υπόθεση απόκτησης επιτελικού μέσου που θα αλλάξει, σύμφωνα με την ΠΑΕ, τα δεδομένα στην ομάδα και θα δώσει λύσεις στα χέρια του Βαζέχα και ώθηση στην υπόλοιπη ομάδα. Οι διεργασίες για την απόκτησή του είναι στο τελικό στάδιο και αναμένεται να έχουν τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep