Συνέντευξη για την Κύπρο

Ο Δημήτρης Βουδούρης αναμένεται να εκθέσει την άποψη της Σπάρτης για τα όσα συνέβησαν στο φιλικό της Κύπρου. Ο Δημήτρης Βουδούρης αναμένεται να εκθέσει την άποψη της Σπάρτης για τα όσα συνέβησαν στο φιλικό της Κύπρου.

Ο μεγαλομέτοχος της Σπάρτης, Δημήτρης Βουδούρης θα μιλήσει στους εκπροσώπους Τύπου την Δευτέρα (10/9) για όσα συνέβησαν στην Κύπρο. 

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση της διακοπής της φιλικής αναμέτρησης της Δόξας Κατωκοπιάς με την Σπάρτη που έγινε την Τετάρτη (5/9) στην Κύπρο. Κάθε πλευρά έχει τη δική της οπτική για όσα συνέβησαν και πλέον ήρθε η στιγμή να τοποθετηθεί επίσημα και η διοίκηση της ομάδας της Λακωνίας. Για αυτό το λόγο θα διεξαχθεί συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα (10/9) στην οποία θα μιλήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Βουδούρης.

ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παράλληλα με την γνωστοποίηση της συνέντευξης Τύπου για τη Δευτέρα (10/9) η ΠΑΕ Σπάρτη προχώρησε και σε δύο ανακοινώσεις με τις οποίες αναγγέλλει την απόκτηση ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου, ο οποίος θα δώσει στον τεχνικό Κριστόφ Βαζέχα σημαντικές λύσεις, ενώ γνωστοποίησε και τις τιμές που θα ισχύσουν από την Δευτέρα (10/9) για την πώληση των καρτών διαρκείας.  

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 

«Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του ποδοσφαιριστή από την Α' Εθνική, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με την συμμετοχή του οποίου η ομάδα μας αλλάζει επίπεδο και αναμφίβολα, γίνεται πιό ποιοτική και ανταγωνιστική.

Με δεδομένο ότι οι στόχοι της Διοίκησης και του ιδιοκτήτη της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ΥΨΗΛΟΙ, συνεχίζονται οι προσπάθειες για να αλλάξουν τα δεδομένα της ομάδας μας».

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

Παράλληλα ανακοινωθηκε η νέα πολιτική για τις κάρτες διαρκείας, με την διοίκηση να ζητά την συμπαράσταση του κόσμου στην φετινή προσπάθεια και να τονίζει πως εξαντλήθηκαν οι κάρτες των 60€ που ήταν η προσφορά της ομάδας για την φετινή περίοδο και από Δευτέρα (10/9) θα ισχύουν οι εξής τιμές: 

«Επειδή εξαντλούνται τα εισιτήρια της ειδικής προσφοράς που είχαμε (των 60 ευρώ), από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου θα ισχύσουν οι παρακάτω τιμές:

ΘΥΡΑ 1 ΚΑΙ 6 : 120 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2 ΚΑΙ 5 : 140 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 4 : 160 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 3 : 200 ΕΥΡΩ
Στις τιμές αυτές συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες Κυπέλλου».

Last modified onΠαρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018 00:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep