Εβδομάδα εξελίξεων

Ο Δημήτρης Νικόλαρος θα αρχίσει τις επαφές με προπονητές αυτή την εβδομάδα ώστε να σχεδιαστεί η επόμενη ημέρα της Σπάρτης. Ο Δημήτρης Νικόλαρος θα αρχίσει τις επαφές με προπονητές αυτή την εβδομάδα ώστε να σχεδιαστεί η επόμενη ημέρα της Σπάρτης.

Στην Σπάρτη μπαίνουν στην τελική ευθεία με την τακτοποίηση των υποχρεώσεων της χρονιάς που πέρασε και κοιτάζουν πλέον τα δεδομένα για την νέα σεζόν. 

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου φέρνει εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα για την Football League, αλλά και την Σπάρτη, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να βάζουν στην τελική ευθεία τους σχεδιασμούς τους. Την Δευτέρα (25/6) θα υπάρχει σαφής εικόνα για τον τρόπο διεξαγωγής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και φυσικά για το πως θα διαμορφωθούν οι κατηγορίες στα επόμενα χρόνια.

Αυτό φέρνει εξελίξεις στην Football League και η Σπάρτη αφού θα έχει γνώση των δεδομένων θα πρέπει να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος, είχε ξεκαθαρίσει πως πρέπει πρώτα να τακτοποιηθούν όλες οι υποχρεώσεις, ή έστω να δρομολογηθούν ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν με συμμάχους και ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν αυτή τη προσπάθεια.

Από τα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν τελικά ραντεβού με προπονητές ώστε να ολοκληρωθεί πρώτα το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και στη συνέχεια να προχωρήσουν με την στελέχωση του ρόστερ της ομάδας.

[googlead][/googlead]  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep