Να κλείσει εκκρεμότητες

Να μην ζήσουν την αβεβαιότητα της περσινής χρονιάς θέλουν στην Σπάρτη και για αυτό δίνουν σαφώς μεγαλύτερη σημασία στην εύρεση οικονομικών πόρων. Να μην ζήσουν την αβεβαιότητα της περσινής χρονιάς θέλουν στην Σπάρτη και για αυτό δίνουν σαφώς μεγαλύτερη σημασία στην εύρεση οικονομικών πόρων.

Στην Σπάρτη έχουν βάλει κάτω χαρτί και μολύβι ώστε να τελειώσουν με τις υποχρεώσεις της χρονιάς που έφυγε και να κάνουν τον προϋπολογισμό τους για αυτή που έρχεται. 

Στο οργανωτικό στάδιο βρίσκεται η ομάδα της Σπάρτης αυτή την εβδομάδα και βασικό μέλημα είναι να κλείσει ο σχεδιασμός στο «χαρτί», ώστε να γίνουν με άνεση κινήσεις για τη νέα σεζόν. Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν από την περίοδο που τελείωσε και αφορούν προσφυγές ποδοσφαιριστών, οφειλές προς τρίτους και χρήματα που πρέπει να δαπανηθούν είναι το βασικό θέμα που απασχολεί τη διοίκηση. Είναι απαραίτητο να κλείσουν όλες οι υποθέσεις, ή να μπουν σε μια σειρά, ώστε να γνωρίζουν ακριβώς τα δεδομένα για τη συνέχεια. 

Παράλληλα γίνονται συζητήσεις για τη νέα σεζόν με ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα, τόσο σε επίπεδο ενασχόλησης, όσο και στον οικονομικό τομέα. Η «τακτοποιημένη» από άποψη υποχρεώσεων ΠΑΕ θα είναι ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο για την προσέλκυση και την καθαρή συνεργασία και αυτός είναι ο δρόμος που βαδίζουν όσοι τρέχουν τώρα την ομάδα. Παράλληλα χρειάζονται και οι διαβεβαιώσεις για να προχωρήσουν πλέον, αφού κανείς δεν θέλει να βιώσει την ψυχοφθόρα κατάσταση που έζησε την τελευταία χρονιά η ομάδα. Ο εξασφαλισμένος προϋπολογισμός, έστω κατά 70% είναι άκρως απαραίτητος για να λειτουργήσει η ομάδα σωστά φέτος.

[googlead][/googlead]  

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούνιος 2018 12:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep