Προσπάθεια επιστράτευσης

Η Σπάρτη προσπαθεί να βρει περισσότερες λύσεις για να γεμίσει την αποστολή της για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την Κυριακή (27/5 - 17:00). Η Σπάρτη προσπαθεί να βρει περισσότερες λύσεις για να γεμίσει την αποστολή της για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την Κυριακή (27/5 - 17:00).

Η διοίκηση της Σπάρτης κάνει προσπάθεια να επιστρέψουν ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια για τη σωτηρία της ομάδας.

[googlead][/googlead]

Οριακά φαντάζουν για τη Σπάρτη, τόσο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όσο και η κατάσταση. Η αποστολή ταξίδεψε από την Λακωνία για την αναμέτρηση με την Δόξα στην Δράμα με 13 ποδοσφαιριστές και τώρα προσπαθεί να έχει περισσότερες λύσεις για το παιχνίδι του Ηρακλείου.

Η διοίκηση προσπαθεί να φέρει πίσω τους Ζουλιώτη και Τριανταφυλλάκο, ώστε να παλέψει για τη σωτηρία της. Αυτή η προοπτική μοιάζει πολύ δύσκολη και οι ποδοσφαιριστές θα φανεί μέχρι την Πέμπτη (24/05) αν επιβεβαιώσουν τις λίγες αυτές πιθανότητες που υπάρχουν. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καταθέσει προσφυγές και θα πρέπει να τις αποσύρουν ώστε να αγωνιστούν. 

Στις σίγουρες επιστροφές είναι αυτή του Οικονομόπουλου που εξέτισε την ποινή του, ενώ παραμένουν τιμωρημένοι οι Νιάρος και Παναγιώτου. Σίγουρα θα επιστρατευθούν και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στους μεγάλους ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένη η αποστολή για την Κρήτη στον αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή (27/5 - 17:00).

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2018 20:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep