Σε αναζήτηση έκπληξης

Ο Μάρκος Στεφανίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παλέψουν για το καλύτερο στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Ο Μάρκος Στεφανίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παλέψουν για το καλύτερο στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.

Η Σπάρτη ψάχνει να βρει αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής της. 

Στην τετράδα των απαιτητικών αγώνων μπήκε η Σπάρτη και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να πάρει πράγματα από τους αντιπάλους της πρώτης τετράδας του πρωταθλήματος ώστε να μείνει στην Football League. Για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, ο τεχνικός της ομάδας, Μάρκος Στεφανίδης, δεν υπολογίζει τους Τσιόφου και Οικονομόπουλο που είναι τιμωρημένοι και θα πρέπει να βρεθούν λύσεις για την αντικατάστασή τους στο βασικό σχήμα.

Η ήττα του Εργοτέλη από τον Πανσερραϊκό έμπλεξε ακόμη περισσότερο τα δεδομένα στην υπόθεση της παραμονής και έτσι ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας θα μπορούσε να δώσει έναν... πόντο παραπάνω σε αυτή την προσπάθεια παραμονής.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τσιόφου, Οικονομόπουλος που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας, Μάρκο Στεφανίδη. Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο γήπεδο της Σπάρτης το μεσημέρι της Κυριακής (13/5) είναι οι εξής: Μακρυωνίτης, Γιακουμής, Ζουλιώτης, Κολτσίδας, Δοδοντσάκης, Βοσνακίδης, Γραικός, Μπουζούκης, Συμεωνίδης, Σάββα, Nιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Καζβιρόπουλος, Δεινόπαπας, Φουρτάδο, Γουόρντεν, Μουζακίτης.

Last modified onΤρίτη, 15 Μάιος 2018 20:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep