«Πιο δυνατοί μετά τη διακοπή»

Ο Μάρκος Στεφανίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον στη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Από δύο ήττες προέρχεται η Σπάρτη (από ΑΟΧ Κισσαμικό και Πανσερραϊκό) και σε συδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει, υπάρχει βαρύ κλίμα. Ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας, Μάρκος Στεφανίδης, μίλησε στο Fl News για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Ο προπονητής της Σπάρτης δήλωσε: «Έχω συζητήσει κάποια θέματα με τον πρόεδρο, τον κ. Νικόλαρο και δεν ετέθη ζήτημα αποχώρησής μου. Χρειάζεται ηρεμία η ομάδα και με την ευκαιρία αυτών των Άγιων ημερών, πιστεύω ότι αυτή θα επέλθει για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί την επόμενη εβδομάδα. 

Αντιμετωπίζουμε την Αναγέννηση Καρδίτσας την επόμενη αγωνιστική, που είναι τελικός για εμάς, όπως κάθε ματς από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα. Θεωρώ οτι η ομάδα μου θα περάσει αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα είναι αυτή που πρέπει από εδώ και στο εξής. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, με υγεία».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ

Η Σπάρτη εξέδωσε ανακοίνωση για τα σενάρια περί αποχώρησης του Μάρκου Στεφανίδη. Σε αυτή ανέφερε: «Η ΠΑΕ Σπάρτης θα ήθελε να διαψεύσει όλες τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει σε διάφορα σάιτ για την λήξη συνεργασίας της με τον κ. Μάρκο Στεφανίδη. Το συγκεκριμένο γεγονός το εχει διαψεύσει η διοίκηση της ομάδας μας αλλά και ο ίδιος ο προπονητής».

Last modified onΠαρασκευή, 06 Απρίλιος 2018 12:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep