Αποχή στη Σπάρτη

Την Κυριακή (01/04) οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης απείχαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές.

[googlead][/googlead]

Κοινό μυστικό είναι στη Σπάρτη οι καθυστερήσεις πληρωμών. Το βαρύ 1-3 από τον ΑΟΧ Κισσαμικό δεν βοήθησε στη βελτίωση του κλίματος, οπότε την Κυριακή (01/04) προπόνηση δεν έγινε. Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λακωνίας απείχαν από το πρόγραμμα (αποθεραπεία για όσους έπαιξαν, προπόνηση για τους υπόλοιπους) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές προς το πρόσωπό τους.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, όμως ακολουθεί η πολύ κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και οι «κυανέρυθροι» εκτιμούν ότι από τη Μεγάλη Δευτέρα θα εκτονωθεί η κατάσταση και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους. Προφανώς αυτό θα γίνει και με δεσμεύσεις για πληρωμές άμεσα. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (01/04) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος αποκάλυψε με δηλώσεις του στο FL News ότι ο χρηματοδότης, Χρήστος Χρήστου έχει εκφράσει τάσεις φυγής...

Ο τεχνικός, Μάρκος Στεφανίδης, πάντως, έχει εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό και θεωρεί ότι η συνέχεια για την ομάδα της Λακωνίας θα είναι καλύτερη.

Last modified onΚυριακή, 01 Απρίλιος 2018 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep