Γκουτσίδης προ των πυλών

Η διοίκηση της Σπάρτης επιβεβαιώνει τις επαφές με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη. Ανακοινώσεις το Σάββατο (10/02). Συζητήσεις και με Διγκόζη.

[googlead][/googlead]

Ο αντικαταστάτης του Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία της Σπάρτης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο 52χρονος προπονητής ήρθε σε επαφή με την ομάδα της Λακωνίας και δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Από πλευράς ΠΑΕ επιβεβαιώνονται οι συζητήσεις, όπως, επίσης, και με τον Άγγελο Διγκόζη. Τονίζεται, μάλιστα, ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα το Σάββατο (10/02).

Εφέτος ο προπονητής από τη Ροδόπη δούλεψε στον Παναιγιάλειο, αλλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η «Μαύρη Θύελλα» τον οδήγησαν στην έξοδο. Πρόλαβε να καθοδηγήσει σε έξι ματς, με απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Από την ομάδα του Αιγίου πέρασε και τη σεζόν 2014-2015 (12-5-6), ενώ έχει εργαστεί ακόμα σε Αναγέννηση Γιαννιτσών (2010-2011) και Ξάνθη (2008-2009). Επί σειρά ετών αποτέλεσε συνεργάτη του Γιώργου Παράσχου.

Η ομάδα της Λακωνίας ξεκίνησε με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και συνέχισε με τον Γράφα, ο οποίος πήγε στα Τρίκαλα. Ύστερα από 15 αγωνιστικές στη Football League η Σπάρτη έχει 22 βαθμούς και είναι στην 7η θέση.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018 00:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep