Το μήνυμα Νικόλαρου

Ο Δημήτρης Νικόλαρος έστειλε αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια της Σπάρτης.

[googlead][/googlead]

Η Σπάρτη ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο Δημήτρης Νικόλαρος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι σύντομα οι Λάκωνες θα έχουν εξασφαλίσει επιπλέον χορηγίες, χαρακτήρισε το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα θαυμάσιο και σημείωσε ότι απομένει πλέον μόνο η στήριξη του κόσμου για να κλείσει η σεζόν χωρίς προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Νικόλαρος ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ συνεχίζει κανονικά την πορεία της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία σε αντίθεση με αυτά που ακούγονται για αρκετές ομάδες και κυρίως για κάποιες ιστορικές.

Εκτός από τη μεγάλη χορηγία του κυρίου Γιαννακόπουλου, σε εξέλιξη βρίσκεται και αυτή των κ. Δημήτρη και Γεωργίας Καλοειδή, ενώ ενεργό ρόλο σε σημαντική θέση παίρνει και η εταιρεία MAYFAIR του κ. Χρήστου με τον οποίο έχει άμεση σχέση ο κ. Γεώργιος Πολολός.

Έτσι, μένει μόνο η στήριξη του κόσμου (την οποία πλέον θεωρώ δεδομένη) για να κλείσει μια ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς κανένα πρόβλημα, αγωνιστικό ή οικονομικό. Μίλησα με τους παίκτες έναν προς έναν και το κλίμα ήταν θαυμάσιο. Στυλοβάρης της προσπάθειάς μου ο κ. Γράφας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 30 Δεκέμβριος 2017 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep