«Βγάζουμε κάστανα από τη φωτιά»

Τα "καρφιά" του Δημήτρη Νικόλαρου -μέσω του FL News- για τις «τρύπες» που δεν κάλυψε το προηγούμενο συμβούλιο και η αισιοδοξία για το νέο διακανονισμό.

[googlead][/googlead]

Υπό την απειλή αφαίρεσης βαθμών για αμαρτίες του παρελθόντος ο νυν πρόεδρος της Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος κατέθεσε πρόταση για διακανονισμό στους πρώην παίκτες της ομάδας Βαγγέλη Αναστασόπουλο, Δημήτρη Σιώπη, Μανώλη Ροβίθη και Τάσο Παπαχρήστο.

Εξέφρασε μάλιστα την αισιοδοξία του -με δηλώσεις του στο FL News- για την αίσια κατάληξη της ιστορίας και έριξε "καρφιά" για το προηγούμενο συμβούλιο.

«Πιστεύω ότι θα έχουμε αίσιο τέλος μέχρι τη Δευτέρα. Θα πάνε όλα καλά και δεν θα εκδικαστεί η αίτηση επιβολής ποινών για να απειληθεί η ομάδα με αφαίρεση βαθμών.

Δυστυχώς τρέχουμε να καλύψουμε τις τρύπες που άφησε το προηγούμενο συμβούλιο. Αυτοί που πήδηξαν από το καράβι. Τώρα εμείς κοιτάμε να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά. Φέτος η ομάδα δεν έχει υπόλοιπο. Δεν χρωστάει».

Να σημειωθεί ότι οι προτάσεις της Σπάρτης για νέο διακανονισμό κατατέθηκαν σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ (που εκπροσωπεί τους παίκτες) Εμμανουήλ Αλαφραγκή την Πέμπτη 7/12, μετά το συμβούλιο της Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017 00:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep