«Χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ»

Στήριξη στην διοίκηση, «καλωσόρισμα» του Θωμά Γράφα και τέλος ανοχής για τους παίκτες από τους οπαδούς της Σπάρτης. 

[googlead][/googlead]

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα της Σπάρτης... ανάγκασαν τους οπαδούς να τοποθετηθούν δημόσια. Συγκεκριμένα ο σύνδεσμος οπαδών, «ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ» εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας στηρίζουν την διοίκηση, «καλωσορίζουν» τον Θωμά Γράφα και θέτουν προ του ευθυνών τους, τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:«Έχουμε εξηγήσει δεκάδες φορές, μα θα το κάνουμε ακόμα μια φορά για να σιγουρευτούμε πως και ο πιο ανόητος θα κατανοήσει το αυτονόητο. Στηρίζουμε την τωρινή Διοίκηση της Σπάρτης γιατί γνωρίζουμε πως δρα με γνώμονα το καλό της ομάδας ακόμα και αν υπάρχουν επιμέρους διαφωνίες ως φίλαθλοι. Έτσι και τώρα στην παρούσα φάση θα κάνουμε το ίδιο και θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ λειτουργήσει όπως είχε δεσμευτεί από την ήμερα που ανέλαβε τα καθήκοντά της. Καλωσορίζουμε τον Θωμά Γράφα στην ομάδα και του ευχόμαστε δουλειά, δουλειά, δουλειά. Η ομάδα ήταν προφανές πως χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ (εφόσον δεν έχει αρχίσει ακόμα η μεταγραφική περίοδος) και η λύση ήταν η αλλαγή προπονητή. 

Υ.Σ. Για τους παίχτες της ομάδας εως τώρα υπήρξε ανοχή και κατανόηση. Όμως εικόνες όπως αυτή με Καραϊσκάκη και ακόμα χειρότερα με Βέροια από εδώ και στο εξής ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ...... Οποίος δεν μπορεί να πάει σπίτι του, όποιος παλέψει και ματώσει θα μας βρει δίπλα του σύμμαχους και υποστηρικτές. Ξεχάστε τα ημίμετρα.

TRIAKOSIOI -SPARTA-FAN».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep