«Μη βιαζόμαστε να κρίνουμε»

Η βαριά ήττα (6-1) της Σπάρτης από την Κέρκυρα προκάλεσε τριγμούς και έφερε πρόστιμο. Τι λέει ο Νικόλαρος.

[googlead][/googlead]

Η τελευταία φορά που η Σπάρτη γνώρισε ήττα με 6-1 ήταν τον Μάιο, όταν ο ΟΦΗ ξεσπούσε στους υπό διάλυση - τότε - Λάκωνες. Οι «κυανέρυθροι» δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο γήπεδο της Κέρκυρας και δεδομένων των ευκαιριών της ομάδας του Ιονίου στο ματς της Τρίτης (24/10) μάλλον ικανοποιημένοι θα πρέπει να νιώθουν που το σκορ δεν ξέφυγε ακόμα περισσότερο.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Νικόλαρος έκανε γνωστό ότι επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στους παίκτες και πλέον είναι εμφανές ότι άπαντες κρίνονται, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιγιάλειο. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της και να επιβάλλει πρόστιμο 5.000 € στους παίκτες της , για την άσχημη εμφάνιση στην Κέρκυρα. Το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έμειναν εκτός αποστολής, για να προφυλαχθούν από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναιγιαλειο, δεν αποτελεί δικαιολογία. Πλέον, η νίκη στον επόμενο αγώνα είναι επιτακτική.Ψυχραιμια και κοιτάζουμε στον στόχο που έχουμε από την αρχή, χάσαμε μια μάχη όχι τον πόλεμο».

Σε σχόλια φιλάθλων στο Facebook ο Νικόλαρος έγραψε μεταξύ άλλων:

«Δεν θέλω να δικαιολογήσω κάτι, αλλά όταν έχεις ηδη τραυματίες βασικούς παίκτες και στην τελευταία προπόνηση ακόμα άλλος ένας, ο Τριανταφυλλάκος, και ετοιμάζεσαι την Κυριακή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τι θα κάνεις; Ψυχραιμία και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Κυριακής με Παναιγιάλειο.Τα άσχημα και τα δύσκολα να μας κάνουν πιο δυνατούς και να παραμείνουμε ενωμένοι.

Και τα δύο ημίχρονα το ίδιο είδα. Και στο τέλος πολύ χαλαρότητα και γι' αυτό το αποτέλεσμα αυτό. Μην κάνουμε κακές σκέψεις ή προφητείες μετά την λήξη, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο κύπελλο. Πόσω δε όταν παίζεις με μια ομάδα μια κατηγορία πιο πάνω. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και αυτό θα το αποδείξει άμεσα, είμαι σίγουρος. Όλοι κοντά και μην βιαζόμαστε να κρίνουμε, εμπιστοσύνη χρειάζεται».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 01:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep