«Αλλάζει το κλίμα»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας κρατά... χαμηλά τη μπάλα σχετικά με τους στόχους της Σπάρτης.

Το πρώτο εντός έδρας φιλικό έδωσε η Σπάρτη απέναντι στον Παναιγιάλειο και επικράτησε 1-0. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, πάντως, δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα και τόνισε στο «report24» ότι η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο. Ζήτησε, πάντως, να μην υπάρχει ενθουσιασμός ή απογοήτευση, αφού οι Λάκωνες είναι νέα ομάδα. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα σημαντικό φιλικό για εμάς. Θέλαμε να δούμε την ομάδα μας. Είναι η 3η φορά που μπαίνουμε στο Δημοτικό Στάδιο. Έχουμε μπει δύο φορές και κάποιοι παίκτες μία. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που, σίγουρα, είναι πολύ πιο έτοιμη από εμάς από πλευράς φυσικής κατάστασης και ρυθμού. Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι την επίτευξη του τέρματος ήμαστε καλύτεροι. Μετά το γκολ ίσως από ενθουσιασμό, ίσως από κούραση χάσαμε λίγο τις γραμμές μας, άνοιξαν οι χώροι. Κινδυνεύσαμε κάποιες φορές από λάθη δικά μας. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε σε δύο, τρεις ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα, μετά το 55', 60' έβλεπα τους παίκτες κουρασμένους, κάτι που είναι φυσιολογικό για 3η εβδομάδα προετοιμασίας. Δεν λέει κάτι το αποτέλεσμα. Αυτό που ήθελα να δω το είδα. Έβγαλα πάρα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα που θα με οδηγήσουν να δουλέψω ακόμα περισσότερο σε θέσεις, σε άτομα, σε γραμμές και ομαδικά».

Για την πρώτη εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς και πώς αντιμετώπισαν οι παίκτες το φιλικό:

«Όλα κύλησαν καλά. Υπάρχει καλό κλίμα. Πάνω από όλα για μένα είναι η συμπεριφορά και η πειθαρχία και μετά ο αγώνας. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για μένα αυτό. Το έχω πει στα παιδιά, το συζητάμε συνέχεια. Είμαστε καινούρια ομάδα. 29 παίκτες νέοι, το τιμ όλο. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κάποια ψιλά πραγματάκια, αλλά δεν θα αφήσουμε τίποτα... Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το κλίμα σε σχέση με τις επιφυλάξεις που υπήρχαν:

«Σιγά σιγά βλέπω ότι το κλίμα γίνεται θετικό. Εμείς θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να σεβαστούμε τον κόσμο, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να τον ευχαριστούμε και να σεβόμαστε τα 5-10 ευρώ που δίνει σ' αυτές τις δύσκολες εποχές».

Για το φιλικό της Τετάρτης στην Πάτρα με την Παναχαϊκή:

«Θέλουμε να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Θα δώσουμε λίγα λεπτά συμμετοχής ακόμα στα παιδιά, για να είναι πιο έτοιμοι».

Για τον στόχο:

«Δεν πρέπει, ούτε να ενθουσιαζόμαστε, ούτε να απογοητευόμαστε. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και τη μπάλα χαμηλά. Να είμαστε σοβαροί. Το πού θα φτάσουμε... Όλοι θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν θέλω να θέσω ακόμα κάτι. Έχουμε πολλή δουλειά».

Σχετικά με την παρουσίαση:

«Θα ήθελα πολύ να έρθει ο κόσμος, να μιλήσουμε από κοντά. Θέλουμε να νιώθουμε τον σεβασμό και την αγάπη του κόσμου και εμείς θα ανταποδώσουμε με τη δουλειά μας, τη σοβαρότητά μας, την πειθαρχία μας, ό,τι καλύτερο γι' αυτό τον κόσμο».

Απόδοση: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017 12:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep