«Κανένας δόλος από πλευράς μου»

Ο πρώην γενικός αρχηγός της Σπάρτης, Θύμιος Σταυρόπουλος, ξεκαθαρίζει μέσω του FL News τον λόγο που δεν συναντήθηκε με τον Δημήτρη Νικόλαρο

Η διοίκηση της Σπάρτης αποχαιρέτησε τον Θύμιο Σταυρόπουλο, με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Νικόλαρο, να εκφράζει ένα μικρό παράπονο για το γεγονός πως έμαθε τα νέα της αποχώρησης του από τα ΜΜΕ. Ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας της Λακωνίας, μίλησε στο FL News και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε κανένας δόλος από μέρους του και πως ο αυξημένος φόρτος εργασίας του, ήταν και ο μοναδικός λόγος που δεν κατάφερε να συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της Σπάρτης. 

«Δεν υπήρχε κανένας δόλος από πλευράς μου. Λόγω φόρτου εργασίας δεν κατάφερα να συναντηθώ με τον Δημήτρη, αυτή είναι η αλήθεια», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Θύμιου Σταυρόπουλου, που στην συνέχεια μίλησε για τα 30 χρόνια που βρίσκεται στην Σπάρτη και τους ισχυρούς δεσμούς που έχει «χτίσει», τόσο με την ομάδα και τους οπαδούς της, όσο και με την ίδια την πόλη.

«Βρίσκομαι στην πόλη από το 1987, όταν και πήρα μεταγραφή από τον Φωκικό. Έπαιξα μπάλα στην Σπάρτη στην Β’ και την Γ’ Εθνική, έκανα οικογένεια στην Σπάρτη, ενώ η ομάδα ήταν αυτή που μου έδωσε και δουλειά. Έχω δώσει και την ψυχή μου όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα, βοήθησα όσο μπορούσα το διάστημα που οι παίκτες δεν έπαιρναν χρήματα, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν σε διάφορα μαγαζιά, όμως τα έφεραν έτσι οι συνθήκες που έπρεπε να σταματήσω. Ο κόσμος με αγαπάει και εγώ τον αγαπάω πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια και σαν παίκτης και σαν παράγοντας έχω φάει ψωμί από την ομάδα και την βοηθάω όσο μπορώ. Αυτό ο κόσμος το έχει εκτιμήσει».

Όσον αφορά το μέλλον της Σπάρτης, ο Θύμιος Σταυρόπουλος εμφανίζεται αισιόδοξος πως οι κόποι, τόσο οι δικοί του, όσο και όλων των ανθρώπων της ομάδας, δεν θα πάνε χαμένοι:

«Ο χρόνος θα δείξει ποιο θα είναι το μέλλον της ομάδας. Πιστεύω πως θα γίνει κάτι καλό και να μην πάει χαμένος ο κόπος που κάναμε τα τρία τελευταία χρόνια, για να βγει η ομάδα από την αφάνεια. Να μπορούμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο για να βλέπουμε την αγαπημένη μας Σπάρτη».

Last modified onΣάββατο, 24 Ιούνιος 2017 13:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep