«Ανύπαρκτα φάουλ»

Παράπονα για τη διαιτησία έκανε ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο τεχνικός της Σπάρτης στάθηκε στη διαιτησία του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Μαρκαντωνάτος (Ηλείας) σφύριζε «ανύπαρκτα» φάουλ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά τη νίκη (1-0) της Σπάρτης:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, ειδικά όταν έρχεται προς το τέλος του παιχνιδιού έχει μεγαλύτερη αξία. ήταν ένα παιχνίδι από τα πιο δύσκολα που είχαμε στην έδρα μας, ανεξαρτήτως που η Καρδίτσα είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Το έχει αποδείξει ότι εκτός έδρας χάνει πολύ δύσκολα. Αν δεν κάνω λάθος έχει 7 ισοπαλίες και οι ΄4 είναι εκτός έδρας και μία νίκη.

Ήμασταν αρκετά νευρικοί. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά στην αρχή, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, χάσαμε και μία ευκαιρία με τον Φράγκο. Η νευρικότητα όμως μας οδήγησε στο να μην έχουμε καλή απόδοση και η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε κλείσει καλά τους χώρους και φυσιολογικά ήταν 0-0. Στο δεύτερο μέρος, ρισκάραμε πολύ, παίξαμε άκρως επιθετικά. Είχε και τα καλά και τα κακά του.

Δεν ήμασταν καλοί στην απώλεια της μπάλας και εκεί βρήκε χώρους η Καρδίτσα. Θα μπορούσαν να το είχαν ολοκληρώσει στην φάση του Κρητικού. Σφίξαμε τον χώρο του κέντρου, είχαμε κάποιες ευκαιρίες με τον Ηλιόπουλο, τον Αναστασάκο, είχαμε καλή τελική πάσα και ήρθε το γκολ στο 88’. Χάσαμε έναν πόντο την Κυριακή, όχι από τύχη. Αν είχαμε συγκέντρωση τότε εκεί μέχρι το τέλος θα τον παίρναμε και εκεί. Σήμερα πήραμε τους τρεις πόντους, γιατί ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι.

Βέβαια ο Μελίσσας έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 97’ και θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Έχω παράπονα από τη διαιτησία. Είχα καιρό να μιλήσω. Και για τον τρόπο που σφύριζε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ότι μας έβαλε με ανύπαρκτα φάουλ μέσα στην εστία μας, αλλά και με τις καθυστερήσεις. Ενώ ήταν τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων, μας πήγε στο 98’.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στον κόσμο, που μας στήριξε. Είμαστε στη 7η θέση, είναι κάτι πολύ μεγάλο για τη Σπάρτη, αλλά και για τη Λακωνία και όλη την πόλη. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, θα παλεύουμε τα ματς μέχρι το τέλος. Σε άλλα είμαστε αρκετά καλοί σε άλλα ίσως να μην έχουμε πολύ καλή απόδοση. Τα αποτελέσματα είναι το θέμα και τα παίρνει. Εύχομαι ό, τι καλύτερο στην Καρδίτσα, πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσει, γιατί έχει ωραίο πλάνο».

Για τον Μουζακίτη: «Τα παιδιά βγάλανε τη φανέλα του στο γκολ που σημειώσαμε. Είναι παίκτης που θα μας λείψει, είχαμε στηρίξει πάνω του και του ευχόμαστε να είναι σιδερένιος».

Ο Γκαλίτσιος είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που έκλεισε καλά τους χώρους. Ήμασταν λίγο νευρικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, θέλαμε το τρίποντο, έχουμε να κερδίσουμε από τον ΟΦΗ. Σήμερα το παλέψαμε μέχρι το τέλος, είχαμε την κατοχή της μπάλας, χάσαμε κάποιες καλές φάσεις, ήμουν εγώ στο γκολ ,θα μπορούσε να είναι άλλος συμπαίκτης μου. Το θέμα είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε ένα- ένα τα παιχνίδια. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μουζακίτη και του ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 12 Μάρτιος 2017 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep