«Δεν φοβόμαστε και δεν αδιαφορούμε»

Ο Ηλίας Αναστασάκος μίλησε για τη φετινή πορεία της Σπάρτης και το ματς με τον ΟΦΗ.


Όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι σύμφωνα με τον Ηλία Αναστασάκο, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του ενόψει του σαββατιάτικου (11/02) αγώνα με τον ΟΦΗ πως η ομάδα της Κρήτης έχει βαριά φανέλα, αλλά αυτό δεν φοβίζει τους Λάκωνες.

Ο 38χρονος επιθετικός μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» με αφορμή το ματς της 15ης αγωνιστικής της Football League και αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του στη Σπάρτη, στην πορεία της ομάδας του, λέγοντας μάλιστα πως η διοίκηση δεν φοβάται κανένα παιχνίδι και δεν αδιαφορεί για κανέναν αντίπαλο, ενώ απάντησε και για το αν οι «ασπρόμαυροι» θα καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο της ανόδου. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις αναμνήσεις που έχει από την εποχή που ήταν στον Εργοτέλη: «Για εμένα ήταν μια δύσκολη χρονιά με το ατύχημα που είχα και στην κατάσταση που βρίσκεται ο Εργοτέλης, πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνεται σε κάθε ομάδα που έχει αυτά τα οικονομικά προβλήματα, αν και δεν είναι το καλύτερο για εμάς ώστε οι ομάδες να λειτουργούν σωστά».

Για τον εθελούσιο υποβιβασμό των ομάδων στην Γ’ Εθνική: «Ομάδες που υπάρχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες και δίνουν στους παίκτες κάτι έναντι και τους αφήνουν χωρίς να πληρώνονται. Οι χαμένοι στο τέλος είναι οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ».

Για την παρουσία του στην Σπάρτη: «Σε αυτήν την κρίση που υπάρχει, είμαι μια χαρά στην Σπάρτη και δόξα τον Θεό είμαι καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε καλά γιατί βλέπουμε ότι ημέρα με την ημέρα αυξάνονται τα προβλήματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικά και πρέπει να υπάρχουν ομάδες όπως η Σπάρτη».

Για την φετινή πορεία της ομάδας του: «Ξεκινήσαμε χωρίς πολλά λόγια και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Παιχνίδι με παιχνίδι όλα τα βλέπουμε το ίδιο, παίζουμε για τη νίκη και γιατί θέλουμε να κερδίσουμε. Η διοίκηση δεν φοβάται κανένα παιχνίδι και δεν αδιαφορεί για κανέναν αντίπαλο».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Η Σπάρτη επαγγελματικά δεν υπήρχε μέχρι φέτος και είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχει ως ΠΑΕ. Σίγουρα, ο ΟΦΗ έχει μια βαριά φανέλα όμως για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ίδια. Είναι όλα δύσκολα και κρίσιμα και για εμένα θεωρούνται όλα ντέρμπι».

Για το αν ο ΟΦΗ θα πετύχει τον στόχο της ανόδου: «Τον είδα με τον Άρη και την Ξάνθη, ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Έγινε μια καλή προσπάθεια, σίγουρα για να βγεις στην Σούπερ Λιγκ νομίζω ότι είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του και να βγει νικητής στο τέλος. Ο ΟΦΗ δεν έχει βρει ακόμα τον ρυθμό του και την ομοιογένεια ή και την σταθερότητα που χρειάζεται μια ομάδα της Football League. Πρέπει να κάνει μόνο νίκες μέσα στην έδρα της και στα θεωρητικά εύκολα εκτός έδρας παιχνίδια να παίρνει τα διπλά».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep