«Χαρά να μας δει ο κόσμος»

Για το προσεχές ματς της Σπάρτης απέναντι στον ΟΦΗ μίλησε ο προπονητής, Σωτήρης Αντωνίου.

Τον χαρακτηρισμό της έκπληξης του πρωταθλήματος αποδέχτηκε ο Σωτήρης Αντωνίου για τη Σπάρτη. Ο τεχνικός της ομάδας της Λακωνίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 και αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, αλλά και το γεγονός ότι για πρώτη φορά παιχνίδι των «κυανέρυθρων» θα καλυφθεί τηλεοπτικά. Παράλληλα, έδωσε προβάδισμα για την άνοδο στον Απόλλωνα. Αναλυτικά είπε:

Για το αν θεωρείται έκπληξη η πορεία της Σπάρτης:

«Πραγματικά η Σπάρτη μπορεί να έχει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Είμαστε μια ομάδα που τώρα βρίσκεται στην έκτη θέση, αγωνιστικά θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο ψηλά, βάσει της εικόνας που έχουμε παρουσιάσει. Κάποιες εξωαγωνιστικές συγκυρίες μας οδήγησαν στο να χάσουμε τον ρυθμό μας. Τον τελευταίο καιρό παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο με μικρό μέσο όρο ηλικίας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στην έκτη θέση της βαθμολογίας».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Έρχεται ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην πόλη μας. Είναι χαρά μας που θα παίξουμε με τον ΟΦΗ, δεν έκανε καλό ξεκίνημα, όμως έχει τους παίκτες και την δυναμική που μπορεί να τον κάνει να ανακάμψει. Έχει 20 παιχνίδια ακόμα που συνεπάγονται με 60 βαθμούς. Θα μας δείξει τηλεοπτικά για πρώτη φορά και σίγουρα είναι ένα κίνητρο για όλους μας».

Για το αν περιμένει διαφορετικό τον ΟΦΗ:

«Η έλευση του κυρίου Παπαδόπουλου έχει δώσει διαφορετική ψυχολογία. Το είδαμε και στο παιχνίδι με την Ξάνθη ότι ο ΟΦΗ έβγαλε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ο ΟΦΗ έχει ένα επιπλέον άγχος διότι χρειάζεται τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στην άνοδο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για το ότι η Σπάρτη δεν παίζει αμυντικά:

«Είμαστε μια ομάδα που θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια της. Από τα 14 παιχνίδια που έχουμε δώσει, μόλις σε ένα δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας. Έχουμε το δικό μας ιδιαίτερο στυλ και θα είναι χαρά μας που θα μας δείξει η τηλεόραση, γιατί θα δείξουμε ένα πρόσωπο που δεν το έχει δει ο περισσότερος κόσμος».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από το περσινό. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που έχουν «κατέβει» από την Σούπερ Λιγκ. Είναι νωρίς να πούμε για το ποιοι θα πάρουν την άνοδο, γιατί υπάρχουν ο ΟΦΗ και ο Άρης που μπορεί να μην έχουν κάνει τόσο καλό ξεκίνημα, όμως μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο σερί και από τη μια στιγμή στην άλλη μπορείς να βρεθεις ψηλά».

Για την μάχη της ανόδου:

«Όσο περνάει ο καιρός και δεν ξεκαθαρίζει το ποιος θα πέσει, τότε γίνονται ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα. Σίγουρα, ο Απόλλων έχει ένα προβάδισμα – δεν δέχεται εύκολα γκολ και αυτό είναι το σημείο που κάνει την διαφορά. Παίζει ένα ποδόσφαιρο με το οποίο κρατάει το μηδέν στην άμυνα, όλα τα παιχνίδια που κερδίζει είναι στο μισό μηδέν και δίκαια βρίσκεται πρώτος.

Από εκεί και πέρα, Λαμία και Άρης παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο, δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες και θα δώσουν μεγάλη πίεση στον Απόλλωνα. Για τον ΟΦΗ κλείνει ένας δύσκολος κύκλος αγώνων και επειδή έχω δει το πρόγραμμα στη συνέχεια μπορεί να κάνει ένα μεγάλο σερί, ακόμα και 10 συνεχόμενες νίκες».

Για την συμπαράσταση του κόσμου της Σπάρτης:

«Υπάρχει μεγάλη συμπαράσταση από τον κόσμο. Η Σπάρτη είναι μια μικρή πόλη, βρίσκεται μακριά από τα κέντρα αποφάσεων, όμως ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα. Τόσο στα εντός, όσο στα εκτός έδρας στηρίζουν την ομάδα, έχουν ένα υψηλό επίπεδο και η φιλοξενία των φιλάθλων είναι άριστη. Η Σπάρτη είναι κάτι όμορφο και ξεχωριστό βγάζοντας υγεία ως σύλλογος».

Πηγή: athleticradio.gr

Last modified onΤετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep