«Παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Στην ουσία της νίκης στάθηκε ο Σωτήρης Αντωνίου μετά το 3-0 της Σπάρτης επί του Πανσερραϊκού.

Ο τεχνικός της Σπάρτης, Σωτήρης Αντωνίου τόνισε ότι έλειπαν τα αποτελέσματα από την ομάδα του και σχολίασε το άγχος που είχαν οι ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά τα όσα είπε μετά τη νίκη (3-0) απέναντι στον Πανσερραϊκό:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, που είχε σωστό αγωνιστικό πλάνο. Μέχρι να επιτευχθεί το πρώτο τέρμα ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το τρίποντο.

Υπήρχε άγχος από πλευράς μας. Παίζουμε στρωτό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Μας είχαν λείψει τα αποτελέσματα. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Μετά από το 1-0 είχαμε λιγότερο άγχος, κυνηγήσαμε φάσεις και τη νίκη την αξίζουν τα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει.

Ο Πανσερραϊκός φάνηκε ότι δεν ήθελε να κλειστεί, έπαιζε ψηλά, προσπάθησε να κάνει και  μετά το 2-0. Στο 3-0 τελείωσε το παιχνίδι. Κάποια στιγμή, βάση του προγράμματος που έχουμε, κάναμε συντήρηση δυνάμεων, κρατήσαμε την μπάλα, δώσαμε την ευκαιρία και σε νέα παιδί, τον Χάδιαρη, να παίξει. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχουμε εξαιρετική ομάδα. Η ουσία είναι οι τρεις πόντοι και τους πήραμε. Θα ετοιμαστούμε να δούμε τι απώλειες έχουμε για το ματς με τα Χανιά στην Κρήτη, το εξ αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη.

Είχαμε απουσίες, όπως ο Ηλίας Αναστασάκος, είναι σημαντική απουσία, ο Τάσος Παπαχρήστος. Τώρα και του Δημήτρη Σιώπη με την πρώτη κίτρινη που δέχθηκε και αδίκησε τον εαυτό του. Να μας γίνει μάθημα. Δεν μπορεί να τρώμε τέτοιες κίτρινες κάρτες. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και τον κόσμο. Κοιτάμε τη συνέχεια.  Υπάρχουν αξιόλογα παιδιά στην Κ19. Να υπάρξει σταδιακά μία δουλειά».

Για τα διαιτητικά σφάλματα που έκανε λόγο ο Διλμπέρης, αλλά και για τις ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες της Σπάρτης: «Ο Κώστας Ηλιόπουλος είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Είναι ένα παιδί που δουλεύει, είναι συνέχεια μέσα στη φάση. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και παίζουν και οι αντίπαλοι.

Όσον αφορά για τις δηλώσεις του κ. Διλμπέρη, είναι σοβαρός προπονητής και άνθρωπος και νομίζω ότι δεν είμαι εγώ αρμόδιος να σχολιάσω δηλώσεις του συναδέλφου».

Επίσης, τόνισε: «Είμαστε μέσα στις δύο τρεις καλύτερες ομάδες, έχουμε χάσει πολλές ευκαιρίες και έχουν χαθεί πόντοι. Είναι ευλογία να δημιουργείς φάσεις. Δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα σίγουρα μας, αλλά σίγουρα μας ικανοποιεί ότι δημιουργούμε. Θέλουμε την παραμονή στην κατηγορία και μέσω της καλής πορείας που κάνουμε είναι να μπορέσουμε να μπούμε στις 7 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ονειρευόμαστε να πάμε και καλύτερα. Πέντε ομάδες έχουν ξεφύγει στις πρώτες θέσεις.

Θέλουμε να αποκτήσουμε έναν επιθετικό που μαζί με τον Αναστασάκο να κάνουν ένα καλό δίδυμο. Υπάρχει ένα διοικητικό πλάνο και πάνω σε αυτό προσπαθώ να το προσαρμόσω στο τι παίκτες θα πάρουμε. Από τη στιγμή που η ομάδα είναι σε καλή βαθμολογική θέση νομίζω ότι στο τέλος θα το δούμε από τα αποτελέσματα».

Ο Κώστας Κοτσαρίδης είπε: «Ευχαριστώ τη Σπάρτη που με ενέταξε στο δυναμικό της. Από την πρώτη στιγμή είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος είναι σοβαρός. Κοιτάξαμε το δικό μας παιχνίδι και πήραμε σχετικά εύκολα το ματς. Έχουμε καλή ομάδα και προετοιμαζόμαστε για τα Χανιά».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep