«Αυξημένη κίνηση εισιτηρίων»

Νέα ενημέρωση της Σπάρτης για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αντίστροφα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο μετρά η Σπάρτη. Οι Λάκωνες υποδέχονται τους Πειραιώτες την Πέμπτη (15/12) και σε δελτίο Τύπου τη Δευτέρα (12/12) ενημέρωσαν για την κίνηση των εισιτηρίων: «Εξαιρετικά αυξημένη ήταν η κίνηση σήμερα, κατά την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης (15/12) με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Τρίτη (13/12) οι κάτοχοι των απλών εισιτηρίων διαρκείας (180 €) θα συνεχίσουν να έχουν την δυνατότητα, με την επίδειξη της σχετικής κάρτας τους, να αγοράσουν εισιτήριο του αγώνα που αντιστοιχεί στη θέση τους, από τα γραφεία της ομάδας, από τις 10:00 έως τις 16:00. Παράλληλα αρχίζει και η διάθεση των εισιτηρίων χωρίς την επίδειξη Κάρτας Μέλους.

Από αύριο τίθενται σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια για τη Θύρα 8 με τιμή 25€. Εφιστούμε την προσοχή των φιλάθλων, καθώς τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και το κάθε ένα από αυτά θα αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη θύρα, σειρά και θέση.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2731301083 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.».

Last modified onΔευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep