Έχασε ματς και Μπουντόπουλο

Η Σπάρτη ηττήθηκε με 1-0 για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Πλατανιά. Η Σπάρτη ηττήθηκε με 1-0 για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Πλατανιά.

Η Σπάρτη ηττήθηκε 1-0 στην Κρήτη από τον Πλατανιά μετά από πολύ καλή εμφάνιση, αλλά ανησυχεί για τον τραυματισμό του Μπουντόπουλου.

Με εμφάνιση που παραπέμπει σε ομάδα της Super League, η Σπάρτη στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Πλατανιά στα Περιβόλια, αλλά έχασε με 1-0 από ένα γκολ του Φανούρη Γουνδουλάκη στο 51ο λεπτό. Χαρακτηριστικό της εμφάνισης που έκανε η ομάδα της Λακωνίας είναι πως τελείωσε το ματς με 10 τελικές προσπάθειες έναντι 8 των γηπεδούχων, ενώ υπήρξε ισοπαλία στα σουτ στην εστία (3-3). Το αποτέλεσμα αυτό, πάντως, δυσκολεύει την προσπάθεια της Σπάρτης για πρόκριση, η οποία στην αυλαία υποδέχεται τον Ολυμπιακό...

Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου έκαναν υπερπροσπάθεια μέσα στην βροχή και τον άνεμο που ήταν υπέρ της στο πρώτο μέρος, οπότε έκανε και τις περισσότερες ευκαιρίες της. Η αστοχία των ποδοσφαιριστών ήταν αυτή που δεν την έβαλε μπροστά στο σκορ και τελείωσε το ημίχρονο με 0-0. Η καλύτερη στιγμή ήταν από τον Μπουντόπουλο λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Ο μέσος της Σπάρτης έφυγε τραυματίας στο 61ο λεπτό με το γόνατό του να έχει πρόβλημα και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να σκέφτονται πως έχουν πειραχθεί οι χιαστοί, ώστε να μείνει εκτός για μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Διάγνωση, πάντως, θα γίνει μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί και θα γίνει πιθανότητα το πρωί της Τετάρτης (30/11).

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φανούρης Γουνδουλάκης ήταν εκείνος που έκρινε το ματς με ένα ωραίο σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Γιορέντε. Ο Πλατανιάς είχε περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, αλλά η Σπάρτη θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει τόσο με τον Ηλιόπουλο στο 77ο λεπτό, όσο και με τον Βελλίνη στις καθυστερήσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: 51' Γουνδουλάκης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69' Στάθης), Τσουράκης (78' Κάργας), Ντιλαβέρ.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (58' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61' λ.τ. Βελλίνης), Αναστασάκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρουλινός (Ηρακλείου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep