«Ταυτότητα και μέταλλο»

Ο Σωτήρης Αντωνίου έκανε έκκληση να βρεθεί λύση με την κάλυψη των αγώνων της Football League.

Τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και την απόδοσή τους απέναντι στον Πανθρακικό είπε ο Σωτήρης Αντωνίου. Μετά τη νίκη (3-0) της Σπάρτης είπε: «Πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Το ζητούμενο στην πρεμιέρα ήταν το τρίποντο απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι μία πολύ καλή, νεανική ομάδα και ερχόταν από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Κύπελλο. Γνωρίζετε όλοι τις ιδιαιτερότητες της πρεμιέρας, ειδικά εντός έδρας. Παρόλα αυτά στα πρώτα πέντε λεπτά μπήκαμε πολύ κάλα, κάναμε δύο φάσεις για γκολ. Στα επόμενα λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ίσως να είχαμε και άγχος.

Δεχτήκαμε ένα πανέμορφο γκολ που βλέπουμε σπάνια στα γήπεδα. Βρήκαμε το κουράγιο και τα ψυχικά χαρίσματα που χρειάζονται και τα έχει η ομάδα. Δείξαμε ότι έχουμε ταυτότητα και μέταλλο που συνεχίζεται από πέρυσι. Ισοφαρίσαμε με ένα εκπληκτικό γκολ από έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή και είπαμε στα αποδυτήρια ποια λάθη κάναμε, ώστε να τα διορθώσουμε. Οι αλλαγές, ο Ηλιόπουλος και ο Αναστασόπουλος βοήθησαν πολύ. Πιέσαμε οργανωμένα στο μισό γήπεδο, κάναμε φάσεις και σημειώσαμε ένα ακόμα πανέμορφο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το ρυθμό απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε να παίξει στην κόντρα επίθεση και με βαθιές μπαλιές. Μπορούσαμε να σημειώσουμε και τρίτο γκολ αν ήμασταν συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά που μέσα σε αυτό το διάστημα ξεκουράστηκαν, γιατί είχαμε δύο ημέρες λιγότερες από τον αντίπαλο, και γυρίσαμε το ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο επόμενο ματς. Θέλουμε να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μου έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και χαίρεσαι να τη βλέπεις».

Για τη μη τηλεοπτική κάλυψη:
«Σίγουρα επηρεάζει. Τα τέρματα που σημειώθηκαν ήταν υψηλού επιπέδου. Είναι κρίμα όσοι δεν ήρθαν στο γήπεδο να μην έχουν εικόνα. Πρέπει να βρεθεί λύση. Υπάρχουν πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες και θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων».

Ο Ηλίας Αναστασάκος είπε:
«Καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινάμε μετά από καιρό. Και οι δύο ομάδες αποδείξαμε ότι το πρωτάθλημα αυτό αξίζει να έχει τηλεοπτική κάλυψη. Έγινε σε αθλητικά πλαίσια και ο κόσμος βοήθησε και του αξίζουν συγχαρητήρια. Τον ευχαριστούμε. Είναι σημαντικό που γυρίσαμε το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Θα μπορούσαμε να νικήσουμε και με περισσότερα γκολ. Εύχομαι αυτό το πρωτάθλημα να τελειώσει».

Last modified onΚυριακή, 30 Οκτώβριος 2016 20:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep