Το φιλικό θα κρίνει

Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης συνεχίζουν την προετοιμασία τους και θα δείξουν τα πρώτα δείγματα γραφής στο φιλικό του Σαββάτου (13/8) με τον Πανελευσινιακό. Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης συνεχίζουν την προετοιμασία τους και θα δείξουν τα πρώτα δείγματα γραφής στο φιλικό του Σαββάτου (13/8) με τον Πανελευσινιακό.

Στην Σπάρτη συνεχίζουν την προετοιμασία του για το φιλικό του Σαββάτου (13/8) με τον Πανελευσινιακό.

Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης συνεχίζουν τις προπονήσεις τους και παράλληλα ετοιμάζονται για το φιλικό του Σαββάτου (13/8 – 17:30) με τον Πανελευσινιακό στο γήπεδο τους. Σε αυτή την αναμέτρηση ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και μετά από κοινού το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση θα αποφασίσουν για την οριστικοποίηση των τριών - τεσσάρων κινήσεων που θέλουν να κάνουν ακόμη για την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο φιλικό για το νέο σχήμα της Σπάρτης, ενώ μέχρι τώρα τα όποια συμπεράσματα έχουν αλιευθεί από τα εσωτερικά διπλά της ομάδα και τις ασκήσεις τακτικής που κάνει το τεχνικό επιτελείο όταν δουλεύει πάνω σε αυτό τον τομέα.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep