Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

«Ανταγωνιστική η Σπάρτη»

Το στίγμα για τη νέα χρονιά της Σπάρτης δίνει ο Δημήτρης Καρράς μέσω του flnews

Για τη νέα χρονιά στη Football League προετοιμάζεται η Σπάρτη και οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ο τεχνικός διευθυντής της λακωνικής ομάδας, Δημήτρης Καρράς, με δήλωσή του στο flnews επισήμανε πως γίνονται προσεκτικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν και πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Οσο για τους στόχους, η Σπάρτη θέλει να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία και να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή, όντας ανταγωνιστική. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε καλό δρόμο, ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Το ευχάριστο είναι πως προσέχουμε πάρα πολύ τις επιλογές που θα γίνουν. Θέλουμε σε συγκεκριμένες θέσεις, συγκεκριμένους παίκτες. Ο κόσμος είναι λογικό να περιμένει από αύριο σε αύριο τις μεταγραφές, ωστόσο δεν είναι απλό πράγμα οι μεταγραφές. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έτσι ώστε να περιορίζουμε το ρίσκο του λάθους και της αποτυχίας, σε ένα κλαμπ όπως διαμορφώνεται η ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ.

Πρέπει να καταφέρουμε σιγά-σιγά στην πορεία και με την πάροδο του χρόνου να μπαίνουν και να βγαίνουν παίκτες πιο δύσκολα από το κλαμπ. Αυτό θα είναι καλό για την ομάδα. Είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάμε, ψάχνουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα μας βοηθήσουν στους δύο σχηματισμούς, ίσως και τρεις, που θα παίξουμε και οι παίκτες που θα πάρουμε θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στη θέση που τους θέλουμε και στο στιλ παιχνιδιού που θέλουμε να χτίσουμε το καλοκαίρι.

Θέλω να διευκρινίσω ότι στόχος της ομάδας είναι μια αξιόλογη και αξιοπρεπής πορεία στη Β’ Εθνική και μια άνετη παραμονή. Επιπλέον στόχος μας είναι μια ανταγωνιστική ομάδα στη Football League με γερές βάσεις».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep