Με ανατροπή ο Πλατανιάς στο 92'

Ο Πλατανιάς έχανε από το 2' στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά νίκησε 2-1 με γκολ στο 92'.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στα περιβόλια ανάμεσα σε Πλατανιά και Απόλλωνα Λάρισας, για τη 10η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα των Χανίων βρέθηκε να χάνει από το 2ο λεπτό, αλλά με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη του Πλατανιά στο πρωτάθλημα, ενώ για τους Θεσσαλούς μπήκε τέλος στο σερί των τεσσάρων διαδοχικών νικών.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Απόλλωνα Λάρισας που βρήκε γκολ μόλις στο 2' με τον Σιφναίο. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ, ενώ νωρίτερα κοντά σε τέρμα είχε φτάσει ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή στα λεπτά που ακολούθησαν, έφτασαν σε τουλάχιστον 2-3 καλές ευκαιρίες, αλλά το 0-1 παρέμεινε ως το 45'.

Στο δεύτερο μισό έγιναν ένα σωρό ευκαιρίες, και από τις ομάδες. Στο 65' έγινε το 1-1, όταν ο Ουές πέρασε τον Γκέκα και πλάσαρε εύστοχα. Τη χαριστική βολή στον Απόλλωνα Λάρισας έδωσε στο 92' ο Λουκίνας με κοντινή προβολή. Ο γκολκίπερ του Απόλλωνα Λάρισας πραγματοποίησε σημαντικές αποκρούσεις, αλλά στο τέλος είδε την εστία του να παραβιάζεται.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος (73' Πασχαλάκης), Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ουές, Σμυρλάκης (66' Κωστίκος), Πουρζιτίδης (55' Παπουτσογιαννόπουλος), Λεϊρία, Ρουσσάκης, Μπιανκόνι, Λουκίνας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης, Καρρίκι, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Σιφναίος, Λίταινας (83' Μπρέμπος), Τασιούλης, Γκουστάβο (76' Νύκταρης), Μπαστακός (90' Καρατάσιος).

Διαιτητής: Ανδρέας Βλάχος (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Αλέξανδρος Καραθανάσης (Ανατ. Αττικής), Νίκος Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

Last modified onΣάββατο, 21 Δεκέμβριος 2019 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep