Με 19 στη Θεσσαλονίκη ο Πλατανιάς

Η αποστολή του Πλατανιά για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει το Σάββατο (2/2, 15.00, ΕΡΤ3) τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League. Ο Γιάννης Τάτσης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης και πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή: Γκοτ, Βασιλειάδης, Στ. Ποζατζίδης, Ουές, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Τσακμάκης, Πουρζιτίδης, Κόρτσταμ, Μάικιτς, Μποσέτι, Κωστίκος, Νίλι, Παπανικολάου, Λάζιτς, Μπιανκόνι, Χ. Ποζατζίδης.

Εκτός έμειναν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Αμαραντίδης και Σμυρλάκης.

Η ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου της: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (2/2/19, 15:00, ΕΡΤ3) αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Απέναντι μας έχουμε μια ομάδα, που έχει τιμήσει εδώ και δεκαετίες με την παρουσία της το ελληνικό ποδόσφαιρο και της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων παικτών όλων των εποχών, ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Επίσης απέναντι μας θα βρούμε τον κ.Ρόκα, ο οποίος είχε καθίσει για περίπου τρεις μήνες στον πάγκο του Πλατανιά. Η σημερινή προπόνηση είχε διάρκεια 60 λεπτά και δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις ενεργοποίησης και ομαδικής τακτικής».

Ο Πλατανιάς προέρχεται από το 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας στα Χανιά.

Last modified onΣάββατο, 02 Φεβρουάριος 2019 00:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep