«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Γιάννης Παπανικολάου μίλησε μετά την ισοπαλία του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Γιάννης Παπανικολάου μίλησε μετά την ισοπαλία του Πλατανιά με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Γιάννης Παπανικολάου, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Στην ανωτερότητα του Πλατανιά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στάθηκε ο Γιάννης Παπανικολάου και τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη, αφού κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά και δείξαμε από την αρχή ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Έχω την εντύπωση ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι κι έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ. Έτσι είναι όμως το πρωτάθλημα και αυτό το ξέρουμε καλά.

Σημασία έχει ότι μαζεύουμε βαθμούς. Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έχουμε χάσει στην έδρα μας, σημασία έχει να παραμένουμε δυνατοί, να δείχνουμε τι ομάδα είμαστε και να καταφέρνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αγωνιστική με αγωνιστική, παίρνοντας όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep