«O Πλατανιάς δεν εκτροχιάζεται»

Τι υποστηρίζουν στον Πλατανιά για την ήττα από το Βόλο και το μήνυμα για τη συνέχεια.

[googlead][/googlead]

Ο Πλατανιάς αφήνει πίσω την ήττα από το Βόλο και στρέφει την προσοχή στο επόμενο παιχνίδι, με τη Σπάρτη. Η ΠΑΕ εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο θέλησε να στείλει μήνυμα για τον τρόπο που κινείται στο εφετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Η ήττα στο Βόλο, ανήκει για την ομάδα μας στο παρελθόν και πλέον η προσοχή όλων στον Πλατανιά, στρέφεται στην επόμενη αναμέτρηση στη Σπάρτη με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Στόχος για την ομάδα μας δεν είναι άλλος από το να κλείσει άμεσα την αρνητική παρένθεση που άνοιξε την προηγούμενη αγωνιστική και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα πάντως, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Πλατανιάς, δεν εκτροχιάζεται από τη φιλοσοφία και τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν και δεν είναι άλλος από να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες που θα αποτελέσουν την επόμενη μέρα της ομάδας μας. Ετσι σε ακόμα έναν αγώνα, δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε παίκτη που είναι κάτω των 20 ετών, αυτή τη φορά στον Γιώργο Αμαραντίδη, ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση στη Σπάρτη, θα ξεκινήσει ουσιαστικά από αύριο, καθώς σήμερα ο τεχνικός της ομάδας μας, κ. Γιάννης Τάτσης, έδωσε στους παίκτες ρεπό. Χθες όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Βόλο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πήραν μέρος σε αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την βελτίωση αερόβιας ικανότητας σε συνδυασμό με τακτική».

Last modified onΤρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep