«Σύγκρουση Βορρά-Νότου»

Ο Βασίλης Αμανατίδης μίλησε για το παιχνίδι του Πλατανιά με τη Δόξα Δράμας.

Κεντρικό πρόσωπο της επικείμενης αναμέτρησης του Πλατανιά με τη Δόξα Δράμας δεν είναι κάποιος παίκτης, αλλά ο Βασίλης Αμανατίδης, πρώην σύμβουλος του Γιάννη Μπύρου και νυν τεχνικός διευθυντής στους «ερυθρόλευκους». Μιλώντας στο «Ράδιο Ψίθυροι» στη Δράμα αναφέρθηκε στο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως στόχο την άνοδο.

«Είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του ως σύμβουλος, να είμαι δίπλα στον Γιάννη Μπύρο. Είναι εξαίρετος επιχειρηματίας. Ο Γιάννης Μπύρος αγαπά τον τόπο του και την ομάδα. Τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι στο ποδόσφαιρο», ανάφερε αρχικά.

Για την επικείμενη αναμέτρηση της Κυριακής (11/11, 15:00) στα Περιβόλια ανάμεσα στον Πλατανιά και τη Δόξα, σημείωσε: «Με χαρά θα υποδεχθούμε και θα φιλοξενήσουμε τη Δόξα Δράμας. Θα τύχει εκ μέρους μας άψογης φιλοξενίας και πιστεύουμε ότι θα έχουμε την ίδια ανταπόδοση στον δεύτερο γύρο. Πρόκειται για σύγκρουση Βορρά-Νότου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα γίνει μάχη αγωνιστικά και ελπίζουμε οι φίλαθλοι να χαρούν το θέαμα».

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 11:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep