«Το πρόσημο είναι θετικό»

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, για τη φιλική ήττα από τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Μετά το 1-2 σε βάρος της ομάδας του από τον ΑΟΧ Κισσαμικό, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, σχολίασε: «Θετικό είναι το πρόσημο παρά την ήττα με 1-2. Κάναμε πολλές τελικές, δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις, δεν επιτρέψαμε στον πολύ καλό αντίπαλο να μας δημιουργήσει φάσεις. Από μια στημένη μπάλα δεχτήκαμε ωραίο γκολ και πήρε ψυχολογία η ομάδα του ΑΟΧ Κισσαμικού. Κρατάμε τα καλά και θα προσπαθήσουμε στο επιθετικό κομμάτι να βρούμε καλύτερες λύσεις».

-Για τα συναισθήματά του που αντιμετώπισε την ομάδα από την οποία έφυγε προ ημερών:
«Είναι φίλοι στον ΑΟΧ Κισσαμικό, υπάρχει συναίσθημα και δέσιμο με τον Γιώργο (Πετράκη) και τα παιδιά. Δεν υπάρχει κάτι να χωρίσουμε».

- Για το αν προλάβει να περάσει στον Πλατανιά πράγματα ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα, με τον Αήττητο:
«Δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι, όπως σήμερα. Έχει άλλα χαρακτηριστικά η αντίπαλη ομάδα. Είναι λίγος ο χρόνος, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να περάσουμε στοιχεία και να είμαστε έτοιμοι».

- Για τη χρησιμοποίηση του Νίλι σε θέση σέντερ φορ:
«Επειδή είναι λίγος ο χρόνος, πρέπει να δω όσο πιο σύντομα κάποια πράγματα. Θέλω να τους δω όλους. Μπορεί κάποιος παίκτης να λείψει λόγω τραυματισμού ή καρτών και έτσι μπορώ να δω τι εναλλακτικές μπορώ να έχω».

Last modified onΣάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep