Στόπερ και φιλικά

H ομάδα του Πλατανιά συνεχίζει την προετοιμασία της και μπαίνει πλέον στην φάση των φιλικών αναμετρήσεων. H ομάδα του Πλατανιά συνεχίζει την προετοιμασία της και μπαίνει πλέον στην φάση των φιλικών αναμετρήσεων.

Κλείνει ποιοτικό στόπερ ο Πλατανιάς που ανακοίνωσε σειρά φιλικών για να βγάλει συμπεράσματα ο Πάουλο Κάμπος. 

Τις φιλικές του αναμετρήσεις αρχίζει να οριστικοποιεί ο Πλατανιάς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ΑΣ Γιαννιτσών την Τετάρτη (29/8) στην πόλη της Πέλλας. Ακολουθούν ακόμη το φιλικό με την Δόξα στην Δράμα την Δευτέρα (3/9) και στη συνέχεια αυτό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή (9/9). 

Η αναμέτρηση με την ΑΣ Γιαννιτσών θα γίνει την Τετάρτη (29/8) στο Δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών και θα αρχίσει στις 6:00 το απόγευμα. 

Παράλληλα οριστικοποιήθηκε το φιλικό με την Δόξα Δράμας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (3/9) στο γήπεδο της Δράμας, στις 5:30μ.μ.. Η αποστολή της ομάδας του Πλατανιά θα ταξιδέψει από την Κυριακή στην πόλη της Δράμας από τα Τρία Πέντε Πηγάδια που πραγματοποιεί την προετοιμασία της.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ρουσσάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και από αύριο Τετάρτη (29/8) αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Πάουλο Κάμπος. Μικρό πρόβλημα, λόγω της κούρασης, αντιμετωπίζει ο Σινγκ, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, η ΠΑΕ ενημέρωσε:

«Συνεχίζονται οι επαφές με ποιοτικό κεντρικό αμυντικό και αναμένεται η έγκριση του προέδρου της ΠΑΕ, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί και αυτή η κίνηση. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Νίλι, αναμένεται να φτάσει τστη Θεσσαλονίκη, όπου θα τον υποδεχτεί ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Αμανατίδης και από αύριο ο Ισπανός θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα του Πλατανιά».

Last modified onΤρίτη, 28 Αύγουστος 2018 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep