Πάει Νάουσα ο Πλατανιάς

Την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ αντιμετωπίζει την Τετάρτη (22/08) ο Πλατανιάς στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν.

Τα Τρία Πέντε Πηγάδια θα φιλοξενήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πλατανιά. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Νάουσα την Παρασκευή (24/08), προκειμένου εκεί να ξεκινήσει το χτίσιμο εν όψει της νέας σεζόν. Προηγουμένως, όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Το παιχνίδι αυτό, που θα είναι και το πρώτο της προετοιμασίας, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Μάλεμε στις 18:30 και θα είναι προπονητικού χαρακτήρα.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στην Κ19, οι δοκιμές ξεκίνησαν υπό το βλέμμα του προπονητή, Γιώργου Κόλτζου και την εποπτεία του Πάουλο Κάμπος. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς υπενθυμίζει ότι ξεκίνησαν από σήμερα (20/8) οι δοκιμές παικτών για την στελέχωση της ομάδας Κ19, καθώς και των τμημάτων υποδομής. Η πρόκληση αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους τις χρονιές 2000 – 2001 – 2002 – 2003 – 2004. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Πλατανιάς στο Μάλεμε κάθε απόγευμα στις 6μ.μ. και θα διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 23 του μήνα. Υπεύθυνος είναι ο προπονητής Κ19 της ομάδας μας, Γιώργος Κόλτζος, ενώ την εποπτεία θα την έχει ο τεχνικός του Πλατανιά, Πάουλο Κάμπος».

Last modified onΔευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep