Συμβιβασμός για Ενσικουλού

Ο Πλατανιάς δεν παραστάθηκε στη συζήτηση της προσφυγής του Σαλόζε Ουντότζι.

Συμβιβαστική λύση βρήκαν Πλατανιάς και Κλαρκ Ενσικουλού, με αποτέλεσμα να αποσυρθούν οι εκατέρωθεν προσφυγές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, που παρακολούθησε τη συνεδρίαση της Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ τη Δευτέρα (23/07), δεν συνέβη το ίδιο και για την υπόθεση του Σαλόζε Ουντότζι.

Ο δικηγόρος του Πλατανιά, Γιώργος Παναγόπουλος ανέφερε στην Επιτροπή ότι υπάρχει συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων στον Ενσικουλού και ο νομικός εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή προσκόμισε το ιδιωτικό συμφωνητικό. Εξάλλου, όπως είπε έχει βγει δελτίο στον Αφρικανό.

Όσο για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει ο Πλατανιάς στον ποδοσφαιριστή; Αυτό ανέρχεται στα 23.167 ευρώ που αφορά σε δεδουλευμένα και θα πρέπει να καταβληθεί σε δύο δόσεις. Ο Ενσικουλού παραιτήθηκε από την αξίωση αποζημίωσης ύψους 49.070 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στον Σαλόζε Ουντότζι, ο Παναγόπουλος δεν παραστάθηκε, γιατί η ΠΑΕ Πλατανιάς έχει κάνει αίτηση επανασυζήτησης και περιμένει αυτή να προσδιοριστεί. Μάρτυρας, πάντως, κατέθεσε ότι στον Ουντότζι οφείλεται το ποσό των 15.630 ευρώ.

Last modified onΣάββατο, 11 Αύγουστος 2018 23:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep