Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προετοιμασίες Super League

Η βελτίωση του χλοοτάπητα είναι ένα από τα βασικά σημεία που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο των Περιβολίων ώστε να πάρει την άδεια για την τέλεση αγώνων Super League. Η βελτίωση του χλοοτάπητα είναι ένα από τα βασικά σημεία που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο των Περιβολίων ώστε να πάρει την άδεια για την τέλεση αγώνων Super League.

Το γήπεδο των Περιβολίων θα περάσει από επιθεώρηση ώστε να οριστικοποιηθούν από τους ανθρώπους της ΓΓΑ τι εργασίες είναι απαραίτητες ώστε να πάρει την άδεια τέλεσης αγώνων Super League.

Την Τρίτη 3 Ιουλίου θα γίνει η επιθεώρηση του γηπέδου των Περιβολίων ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν γηια να δώσει εκεί τους αγώνες του ο Πλατανιάς. Ο αντιδήμαρχος Χανίων Κώστας Πρωτοπαπαδάκης είναι ο υπεύθυνος για το γήπεδο της των Περιβολίων και όπως τόνισε υπάρχουν οκτώ σημεία τα οποία πρέπει να αλλάξουν ώστε να έχει τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί αγώνες Super League.

Το θετικό είναι πως μέρος των εξόδων για αυτές τις εργασίες καλύπτει η διοργανώτρια αρχή, αλλά και ο ΟΠΑΠ που έχει αναλάβει τα γήπεδα.

Οι οκτώ απαραίτητες ενέργειες είναι οι εξής:

Θεσμική αδειοδότηση του χώρου

Εγγραφή όλων των κτισμάτων στο ΚΑΕΚ του δήμου Χανίων

Κατεδάφιση του οικίσκου νοτιοδυτικά του χώρου του γηπέδου

Κατασκευή λυόμενης κερκίδας στη νότια πλευρά του γηπέδου (προς την πλευρά του Calcetto)

Κατασκευή του σκεπάστρου

Δημιουργία χώρων στάθμευσης

Ενίσχυση κατά 50% του υπάρχοντος χλοοτάπητα με προοπτική αντικατάστασης του

Βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep