Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαρουξάκης: «Τα δύσκολα… εύκολα»

Ο πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από τους «ερυθρόλευκους» στα play off.

Παραδέχτηκε ότι η κλήρωση είναι δύσκολη, όμως δεν έχασε την αισιοδοξία του. Όπως, μάλιστα, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων στα «Χανιώτικα Νέα» σχετικά με την κλήρωση των play off:

«Για μένα δεν υπάρχει ούτε δύσκολο ούτε εύκολο πρόγραμμα. Υπάρχουν μόνο καλές και κακές εμφανίσεις της ομάδας... Από τις εμφανίσεις μας λοιπόν θα αποδειχθεί τι μπορούμε να κάνουμε και αν το πρόγραμμα είναι δύσκολο ή όχι. Αυτή είναι η άποψή μου και θα έλεγα τα ίδια με όποιον και αν παίζαμε την 1η αγωνιστική.

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι δύσκολο το πρώτο παιχνίδι που θα δώσουμε στην Πάτρα, αλλά αν πάρουμε αποτέλεσμα εκεί, η ομάδα θ' αποκτήσει τέτοια αυτοπεποίθηση και ψυχολογία που μετά μπορεί να γυρίσουν όλα υπέρ μας... Ενώ αν ξεκινούσαμε με ματς στην έδρα μας και δεν κερδίζαμε ίσως, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα έπεφτε η ψυχολογία τους. Ας πάρουμε λοιπόν το αποτέλεσμα που πρέπει στην Πάτρα κι από εκεί και πέρα εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος για το τι μπορούμε να καταφέρουμε».

«Ένεση» από τον ΟΠΑΠ
Το ποσό των 25.000 ευρώ μπήκε στο ταμείο της ΠΑΕ από τον ΟΠΑΠ και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ανάσα, καθώς θα μπορέσουν με το ποσό αυτό να καλύψουν τα έξοδα από τις μετακινήσεις στα play off. Την προσεχή εβδομάδα, εξάλλου, αναμένεται και η δόση από το ΟΤΕ TV (25.000 ευρώ).

Last modified onΣάββατο, 09 Ιούνιος 2012 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep