Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανέτοιμος ο Λαζαρίδης

Ο Γιώργος Λαζαρίδης δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να επιστρέψει στις προπονήσεις. Ο Γιώργος Λαζαρίδης δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα τραυματισμού και θα χρειαστεί χρόνο ακόμη για να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.

Η καθυστέρηση στην απόφαση για την υπόθεση της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών προσφέρει χρόνο στις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς και στον Πλατανιά αυτό είναι υπέρ του Γιώργου Λαζαρίδη που δεν έχει επιστρέψει ακόμη σε κανονικούς ρυθμούς. Μάλιστα ο 29χρονος τερματοφύλακας δεν αγωνίστηκε σε «άτυπη» φιλική αναμέτρηση που έδωσε ο Πλατανιάς με ομάδα επίλεκτων ώστε να βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας.

Αντίθετα, ο Αρμπέρ Ντράμι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και αγωνίστηκε για 45 λεπτά.

Εκτός από τους τραυματίες, ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων έχει πρόβλημα τιμωρίας με τον Παληγεώργο να λείπει από το δεξί άκρο της άμυνας για τα πρώτα ματς. Τη θέση του θα πάρει ο Αντώνης Μανουσάκης που τον επιλέγει σε αυτή την πλευρά, τόσο στα εσωτερικά διπλά, όσο και στο φιλικό που έδωσε η ομάδα του Πλατανιά.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν το Σάββατο (2/6) την τελευταία τους προπόνηση και έχουν δύο ημέρες ηρεμίας πριν επιστρέψουν από την Τρίτη στο γήπεδο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep